上一頁下一頁
發新話題

同人地女友3P p.1 p.2 p.4

收藏  |  訂閱
64  74.2k

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2013-12-19 22:55 發表 查看引用來源
想像緊我係T小姐。。。:smile_o05:
hello, 你都想玩到好 high ?

引用:
原帖由 skyline8899 於 2013-12-19 11:23 AM 發表 查看引用來源
咁條女玩過幾多次3P
同埋A玩過3,4次左右啦!不過A走左就冇玩
下part㑹交代!

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2013-12-19 10:55 PM 發表 查看引用來源
唔通你有興趣?
可以幫下你喎
如果MFF就爽死
HEhe..........

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-12-19 01:39 PM 發表 查看引用來源
WOW...T都幾淫WO..幾多歲呀??
平時唔覺架,不過上到床就好難講
你而家25,26左右啦

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2013-12-19 10:55 PM 發表 查看引用來源
really...?? :smile_04:

回覆 39# 的帖子

想像緊Tiffy-G係T小姐之後,我係樓主。講笑啫....
樓主寫得好精采,希望繼續有報告!

諗返我上次3P,條女一路騎我,一路含另一個
好high

引用:
原帖由 Dracula-K 於 2013-12-18 02:08 PM 發表 查看引用來源
Part 2

之後我抱佢上床訓低同佢打車輪,T就錫佢條頸。我地兩個慢慢除左佢條裙,一人錫佢一邊粒的,又lam佢條腰。跟住我雙手搓佢對波,A就錫佢下面,佢越叫越大聲,西水流哂落大脾。之後佢跪係床,我地兩個企起身俾 ...
聽到呢句說話之後就好似發狂咁,狂插佢。可能頭先A插得佢太勁,我插左十下左右佢就加大叫「黎啦⋯⋯黎啦,唔好停呀⋯大力d呀!」好快佢就黎左。而我只係插左幾下,當然唔夠啦。所以我慢慢插左佢俾佢休息下先,今次佢好舒服咁呻吟。不過見到佢咁樣,我點會忍得住唔狂插佢,所以我就大大力咁插佢。呢個時候A亦將佢條野插左入T個口,T就大大啖咁啜,成間房只係聽到「呀呀⋯⋯呀⋯呀」係我地雙管齊下嘅情況下,T好快就再黎多次高潮。
而我亦需要回一回氣先。於是A就訓左係我隔離,叫T自己爬上去un,T亦好乖咁慢慢將條A條野插入自己個西度,可能太濕啦。一野就滑左入去,T自己都都未準備好,所以佢即刻腳軟,成個人跌左落A心口。A無放過呢個機會,立即攬住佢,然後下身狂插T,所以T就大叫「呀⋯⋯呀呀⋯⋯好入呀!」我都回完氣,立即企埋T面前,用條野對住佢,佢望住我好淫咁笑一笑,然後一口就食哂我條野,A仲講笑好似近鏡睇4仔咁。之後A坐番起身再un,我都走一走位,企係佢側邊。A就雙手放係頭後面睇住T一路係佢身上un一路幫我吹,T自己仲好大力咁兩隻手搓自己對波。

過左陣,A要回氣所以停左,於是我就諗住抱起T將佢放係床上,自己再爬番上去打算再插入去,點知我未埋到去,佢已經自摸同我講「你咁慢架?係咪唔得呀?唔得我咪自己黎住先囉。」
唔好意思,寫寫下發覺太長,又唔想大家等咁耐,出住少少先!

繼續update.支持

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆