上一頁下一頁
發新話題

係度識(食)左個人妻C姐(#10PART 2,,#43 part 3(完)

收藏  |  訂閱
77  39.5k

:smile_o12:  入黎撐下你

引用:
原帖由 臣臣地 於 2013-11-26 11:38 PM 發表 查看引用來源
爆房係唔係又係姐姐比錢呀
3P好呀 等我加入戰團 最多靜係渣下波仔
幫你地拍埋片又得:smile_o05:
傻啦~~緊係我俾啦XDDD
C姐係帶路姐~~~:smile_30::smile_30:

上一次講到K小姐含我枝棒含到好好味,
我FEEL到佢好想要,,
我就話不如你坐上黎啦`
咁就戴好套仔,K小姐就騎左上我身上面,
睇得出佢好開心好滿足
佢自己都開始上下UN,咁我都當然有配合佢啦
我就番佢既動作,我都開始UN我條腰,令到每一次都可以插得入D
咁K小姐都開始呻吟....開頭都係細細聲,有少少怕羞
可能K小姐D水出得好多,佢下面濕哂,咁我地就緊係愈UN愈快
UN UN 下,我都有渣住佢對波玩下
一路睇住K小姐坐係度UN,一路玩佢對波都幾享受,

UN到咁上下,,佢好似攰攰地,咁就轉下POSE啦,,
玩下我好中意既狗仔,順便俾佢抖下,
K小姐好主動咁抬起個PAT,方便我入:smile_40:
咁我就慢慢插枝棒入去啦,,
K小姐就慢慢成個人再趴低D,淨係個PAT舉高左俾我插
我插既時候會發覺某D位K小姐會呻吟得大聲左,
咁就普通插幾下,就一下好深咁插入果個位,
不停重覆咁玩,,佢都好enjoy咁攤係度任我插

之後都有玩過幾個唔同POSE,,果D唔講咁多XDD
有時一路插緊,我會問番佢同之前D  SP,,同老公會點玩,,
佢都有講下笑下`
唔知我地咁樣換POSE玩左幾耐,,
佢話好攰,,想抖抖,,但係果時我係一次都未射
咁就休息下啦~~
佢話未遇到一個男人可以令佢攰先 :smile_40:
自問我都唔覺得自己係勁,,不過K小姐咁講,我緊係開心啦` 抖左陣,我就話仲硬緊,,好想快D射XDD
咁我就叫佢訓係度,,我係佢上面插,
等佢唔洗郁咁多咁攰,
咁就繼續玩多左陣,K小姐話好攰,,不過好舒服,,好矛盾咁  :smile_30:
最後我都唔想拖咁耐,,加快速度完事~~
K小姐仲同我講,,話佢頭先俾我插到乾左塘
佢話女仔HIGH係會出水,但係搞太耐就會乾,
好彩佢易濕,,所以先冇咩影響,不過就話真係未試過有人插到佢插塘

之後我地一齊去左沖身,,
然後係床上面攬住傾左陣計~~
之後就2個鐘要走喇`

咁就係我地第1次去爆房
而家我地傾緊玩唔玩3P好XDDD

引用:
原帖由 caes518 於 2013-11-26 11:54 PM 發表 查看引用來源
上一次講到K小姐含我枝棒含到好好味,
我FEEL到佢好想要,,
我就話不如你坐上黎啦`
咁就戴好套仔,K小姐就騎左上我身上面,
睇得出佢好開心好滿足
佢自己都開始上下UN,咁我都當然有配合佢啦
我就番佢既動作,我都開 ...
咁快3P~咁快就同人分享

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2013-11-26 11:56 PM 發表 查看引用來源

咁快3P~咁快就同人分享
哈哈,,我問緊佢玩1王2后  :smile_30:

引用:
原帖由 caes518 於 2013-11-26 11:57 PM 發表 查看引用來源
哈哈,,我問緊佢玩1王2后  :smile_30:
:smile_o10: 佢有姐妹一齊玩呀
不過MFF既話...你要好有耐力喎!

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2013-11-27 12:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 佢有姐妹一齊玩呀
不過MFF既話...你要好有耐力喎!
冇呀,,我諗住招多個一齊玩 :smile_30::smile_30:
耐力既野就實有既~~

引用:
原帖由 caes518 於 2013-11-27 12:04 AM 發表 查看引用來源
冇呀,,我諗住招多個一齊玩 :smile_30::smile_30:
耐力既野就實有既~~
:smile_o03: 你咁易招女既

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2013-11-27 12:06 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 你咁易招女既
唔係架,,我都搵左好耐先搵到K小姐:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 caes518 於 2013-11-27 12:08 AM 發表 查看引用來源
唔係架,,我都搵左好耐先搵到K小姐:smile_42::smile_42:
我都未搵到添:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆