上一頁下一頁
發新話題

被食在舊影院內

收藏  |  訂閱
95  20.8k

回覆 1# 的帖子

Can we have a chat???~~

引用:
原帖由 Asako.Kurata 於 2013-11-14 05:30 PM 發表 查看引用來源
係激,但攰,同唔慣,另願舒舒服服在床上

係床上舒舒服服咁做最爽:smile_47:

車震都有高手?哈哈
引用:
原帖由 rgc72013 於 2013-11-14 11:42 PM 發表 查看引用來源
我以前係車震高手,,,就係無玩影院!多謝你

講返聲Morning to all 先

引用:
原帖由 Asako.Kurata 於 2013-11-14 04:49 PM 發表 查看引用來源
近排我都好少獵食,呀!想唔到今天老貓燒鬚,比人食咗添~
有一net friend (假名:sky ),我同他都識咗大半年了~ 係依到識,WECXXX 傾,起初覺得他同其他男人一樣撩上床的,但傾落又幾好傾woo~ 慢慢連生 ...
good, where is that cinema ? maybe next time i go with u, hee hee

同大家講番聲唔好意思,PM人太多,爆咗~so~delete all,但有留WECXXX的我會加的~

先旨聲明呀~!唔好一心呃虾跳呀,我會delete 人咖:smile_o11:

妳就好啦,咁刺激

引用:
原帖由 Asako.Kurata 於 2013-11-14 10:43 PM 發表 查看引用來源
要講好多野的,timing 啦,feeling 啦……你話做就做咩?我係好玩得,但我唔要狗公囉^V^

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Asako.Kurata 於 2013-11-14 04:49 PM 發表 查看引用來源
近排我都好少獵食,呀!想唔到今天老貓燒鬚,比人食咗添~
有一net friend (假名:sky ),我同他都識咗大半年了~ 係依到識,WECXXX 傾,起初覺得他同其他男人一樣撩上床的,但傾落又幾好傾woo~ 慢慢連生 ...
good post, really exciting!!!

哈哈~ 搞到好激wor~ 另外個個男人有得睇冇得食 xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆