上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.3k

好耐無見講phonesex 既post~
仲要係女仔出post~快d出多d~

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 21:20 發表 查看引用來源

中環
有朋友生日落去飲野, 個間BAR唔係黑媽媽個D,
之後我行左出間BAR聽電話,聽完入返去,有個男仔請我去BAR枱吹水飲野,
吹吹下佢隻手開始不安份
NICE nice... ~ :smile_46: 繼續

seem you enjoy this flirt and touch

引用:
原帖由 S_2012 於 2013-10-13 09:23 PM 發表 查看引用來源
好耐無見講phonesex 既post~
仲要係女仔出post~快d出多d~
無咁多exp可以寫

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:26 PM 發表 查看引用來源

無咁多exp可以寫
玩多啲就有, 你第一次ps?

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 09:25 PM 發表 查看引用來源

NICE nice... ~ :smile_46: 繼續
跟住佢隻手係我大脾上,我地咬住耳仔傾計,
佢就隻手越摸越上, 摸到裙邊到
之後佢拉我落去跳舞,身貼身咁跳, 隻手開始hi去波邊到
用手指摸下波邊咁

回覆 40# 的帖子

係我未結婚前玩,我老公唔知嫁!嗰陣玩係好狼嫁,差不多一個星期幾次

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 09:31 PM 發表 查看引用來源
係我未結婚前玩,我老公唔知嫁!嗰陣玩係好狼嫁,差不多一個星期幾次
sorry,原黎係c姐
對唔住 :p
c姐個陣同邊個玩? 男朋友定nf?

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 21:30 發表 查看引用來源

用手指摸下波邊咁
umm .... ~  sounds sexy ~

你個晚著咩呀 ms.i ?

So nice, 飲兩杯落肚再跳貼身舞真係好好feel
引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:30 PM 發表 查看引用來源

用手指摸下波邊咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆