上一頁下一頁
發新話題

想和男朋友保持新鮮感,求教

收藏  |  訂閱
146  5.3k

引用:
原帖由 sealie 於 2013-6-23 02:19 AM 發表 查看引用來源

曾經同居過,但問題出現後我已搬返屋企,一個星期去佢屋企訓一,兩晚

你地有無認真傾過?
例如性事上唔夾/其他問題令佢有壓力

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-23 02:17 AM 發表 查看引用來源
老實講,如果你男友本身係有滾嘅引,你做咩都改變唔到
如果唔係,就可能只係你未捉到佢鐘意嘅玩法
佢應該都鐘意,但以前唔會咁密,而家我已經知道但都扮唔知,佢可能更加唔洗顧慮咁多,我其實覺得大家感情已經很差,但未去到分手果個位,可能因為佢未搵到個好似我對佢咁好咁包容佢既女人,所以我希望可以有一些新既嘗試去令大家有一返新景像

我有點明白妳男人心態

佢唔係唔愛妳 但係性方面可能真係出面太刺激 妳比不到同樣嘅野佢 同埋 相處耐悶 又可以話佢自私 無理妳感受

咁落去 妳不停付出 佢又有佢出面開心 辛苦都係妳自己呀

引用:
原帖由 sealie 於 2013-6-23 02:23 AM 發表 查看引用來源

咁你覺佢係咪唔係好鐘意我

唔係唔鐘意,只係男人可以將外面嘅同屋企嘅分得好開
外面嘅女人適合玩,唔適合一齊
男人好清楚邊啲人民適合一齊發展,邊啲只適合玩

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-6-23 02:25 AM 發表 查看引用來源
照你嘅講法,你男友對性嘅態度都比較自私,
要改變嘅係你男友,唔係你:smile_39:
佢都講佢對自己既女人係比較自私(感情上)

引用:
原帖由 Xsonson 於 2013-6-23 02:21 AM 發表 查看引用來源
又或者咁講 可能佢響出面得到嘅刺激妳俾唔到佢 佢自然變到無感覺 例行公事咁應對妳 無理妳有冇滿足

這樣說可以嗎

其實男人叫雞時係有咩快感

引用:
原帖由 Xsonson 於 2013-6-23 02:29 AM 發表 查看引用來源
我有點明白妳男人心態

佢唔係唔愛妳 但係性方面可能真係出面太刺激 妳比不到同樣嘅野佢 同埋 相處耐悶 又可以話佢自私 無理妳感受

http:// ...
無用架,有滾開嘅男人係本身嘅問題,就算身邊嗰個識飛,咩都玩結果都一樣就算變到都只係暫時
唔會長久

引用:
原帖由 Xsonson 於 2013-6-23 02:29 AM 發表 查看引用來源
我有點明白妳男人心態

[img=10 ...
即係我做咩都無用

呢個我未試過 幫不到妳呀……

其實我係咪應該問點樣可以放底佢,唔好俾佢氹到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆