上一頁下一頁
發新話題

捷克篇#143 (Updated)我的鬼妹日記#1 #4 #19 #31 #56 #116 #117#138 #139# 143

收藏  |  訂閱
169  98.2k

[quote]原帖由 一往不返 於 2013-6-3 01:54 AM 發表 查看引用來源

THX啊!! 估唔到真係有CHING等緊支持
因為見好次反應唔太熱烈
ANYWAY THX

如果大家有興趣o既話我遲下update埋 同捷克,德國女仔o既故事啦 [/quote
大多數post都係女仔食洋腸  男仔食西餐就少d 梗係要支持啦

Support u

講真..d 鬼妹會成日剃下面d 毛毛...

乜依家d男仔喜歡女仔無毛嫁?
引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-6-3 08:13 PM 發表 查看引用來源
講真..d 鬼妹會成日剃下面d 毛毛...

巴打勇氣可嘉, fully support, waiting ur update

引用:
原帖由 icelandgirlhk 於 2013-6-3 01:41 AM 發表 查看引用來源

平時掂下佢地d手毛都覺得吉肉,我以為男仔一般都喜歡女仔皮膚滑d添,哈哈

雖然佢地無咁滑同易老,但鬼妹有其他優點搭夠丫MA,如果唔係超重,鬼妹求其打扮下,樣同身材都無得頂

引用:
原帖由 一往不返 於 2013-6-3 01:54 AM 發表 查看引用來源

THX啊!! 估唔到真係有CHING等緊支持
因為見好次反應唔太熱烈
ANYWAY THX

如果大家有興趣o既話我遲下update埋 同捷克,德國女仔o既故事啦
梗要啦,師兄你認為邊個女朋友最正??

引用:
原帖由 icelandgirlhk 於 2013-6-3 09:18 PM 發表 查看引用來源乜依家d男仔喜歡女仔無毛嫁?
no...係鬼妹慣左剃陰毛....

引用:
原帖由 alan666 於 2013-6-3 09:37 PM 發表 查看引用來源

雖然佢地無咁滑同易老,但鬼妹有其他優點搭夠丫MA,如果唔係超重,鬼妹求其打扮下,樣同身材都無得頂
唔,每人有自己喜好啦,反而我對鬼仔就無乜特別幻想。

我見引板有d Ching都話喜歡女仔無毛,所以問下啫。
引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-6-3 09:43 PM 發表 查看引用來源
no...係鬼妹慣左剃陰毛....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆