上一頁下一頁
發新話題

幫人打飛機問題

收藏  |  訂閱
93  12.5k

引用:
原帖由 20120816 於 2013-5-16 09:13 AM 發表 查看引用來源
一滴到啜哂!

嗯... :smile_40:
如果一個女仔... 由當初覺得d 精好腥好難入口...
到有少少咁多鍾意o左個味, 會特登含住啖o野一陣感受下先吞呢...
其實會唔會有d 嚇人? :smile_41:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 09:21 AM 發表 查看引用來源嗯... :smile_40:如果一個女仔... 由當初覺得d 精好腥好難入口...到有少少咁多鍾意o左個味, 會特登含住啖o野一陣感受下先吞呢...其實會唔會有d 嚇人? :smile_41:
吾會,畀我會覺得好感動tim!

因為.. 如果唔係咁, 小女都解釋唔到點解有時會想佢射面仔..
明明身體上冇感覺, 只係d 精在面上, 聞到好大陣味 :smile_o05:

顏射?
引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 09:28 AM 發表 查看引用來源
因為.. 如果唔係咁, 小女都解釋唔到點解有時會想佢射面仔..
明明身體上冇感覺, 只係d 精在面上, 聞到好大陣味 :smile_o05:

我弟弟都話想見下你喎…
引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 09:07 AM 發表 查看引用來源

冇錯, 用小咀節奏係做唔到用手o既一樣,
但係有其他o野搭救嘛 :smile_o10:

只要跟小弟弟相見, 無論如何都要佢射!

引用:
原帖由 性地阿哥 於 2013-5-16 09:32 AM 發表 查看引用來源
顏射?

係啦 :smile_o05:

只係怕整污糟地方囉 :smile_13:

咪埋眼用手 chok, 或者最好男友親手o黎而自己完全唔掂小弟弟
乜都o黎唔到又唔知佢幾時射, 忽然一o野噴落o黎, 咁樣好刺激好好玩o架 :smile_o13:

好少女仔鐘意顏射架喎,會吾會吞埋?
引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 09:37 AM 發表 查看引用來源

係啦 :smile_o05:

只係怕整污糟地方囉 :smile_13:

咪埋眼用手 chok, 或者最好男友親手o黎而自己完全唔掂小弟弟
乜都o黎唔到又唔知佢幾時射, 忽然一o野噴落o黎, 咁樣好刺激好好玩o架 :smile_o13:

引用:
原帖由 性地阿哥 於 2013-5-16 09:42 AM 發表 查看引用來源
好少女仔鐘意顏射架喎,會吾會吞埋?

睇睇點射法啦 :smile_o05:
玩過好幾次都唔同o既...
插妹妹插到就快射果時抽出o黎射面, 會 (呢個係o係佢屋企先咁做 :smile_o11:係清潔問題, 自己屋企就多數直接射口)
用口幫佢含到差唔多, 會
用手幫佢, 淨係自己口水做潤滑, 會
用手幫佢, ky做潤滑.. 呢個唔敢

佢屋企就吾怕整污槽嘅,你咁嫁…
引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 09:52 AM 發表 查看引用來源

睇睇點射法啦 :smile_o05:
玩過好幾次都唔同o既...
插妹妹插到就快射果時抽出o黎射面, 會 (呢個係o係佢屋企先咁做 :smile_o11:係清潔問題, 自己屋企就多數直接射口)
用口幫佢含到差唔多, 會
用手幫佢, 淨係 ...

引用:
原帖由 性地阿哥 於 2013-5-16 10:03 AM 發表 查看引用來源
佢屋企就吾怕整污槽嘅,你咁嫁…

人地都冇出過聲,
有得射小妾塊面, 總要有少少代價o既 :smile_o10:

當然, 要清理o既話, 都會幫手
佢都算係好男人, 多數叫我去洗白白, d 手尾佢自己執
成日驚小女子冇著衫冷親, 大熱天時都係咁講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆