上一頁下一頁
發新話題

(認真)想問男人最多一日可以搞幾多次?

收藏  |  訂閱
50  5.6k

睇對手啦~

有一個性愛教授講過
原則一個正常男仔一日射幾多次都得
但係要"回氣"  射唔到係體力問題

但係都有好多因素影響
野食 對象..

咁我想問如果男友日日at least要 2次,放假可以要四五次我係咪應該開心?佢話見到我就真係好想要架喇喎。同埋都想問男仔係咪鐘意女人幫佢哋用口?

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-4-19 01:31 AM 發表 查看引用來源
咁我想問如果男友日日at least要 2次,放假可以要四五次我係咪應該開心?佢話見到我就真係好想要架喇喎。同埋都想問男仔係咪鐘意女人幫佢哋用口?

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/ ...
用口當然like
妳男友需求咁大,睇妳應唔應付到啦。
但適可而止,新鮮感好快無

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-4-19 01:33 AM 發表 查看引用來源

用口當然like
妳男友需求咁大,睇妳應唔應付到啦。
但適可而止,新鮮感好快無

咁會鐘意用口定做?
我驚無新鮮感架但佢唔驚果下死囉!

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-4-19 03:14 AM 發表 查看引用來源

咁會鐘意用口定做?
我驚無新鮮感架但佢唔驚果下死囉!

有人認為口交最能刺激性慾~

以前7次,依家3次  :smile_13:

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-4-8 04:56 AM 發表 查看引用來源
想問男人最多一日可以搞幾多次?
食飯甘,早午晚:smile_o01:
有時食埋下午茶,消夜:smile_47:

i can 9 for a night at my age 23.

引用:
原帖由 superhoball 於 2013-4-21 06:26 PM 發表 查看引用來源
i can 9 for a night at my age 23.
how about now?  
8 to toilet ,1 for do=9:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆