上一頁下一頁
發新話題

中女終於潮吹到

收藏  |  訂閱
398  69.3k

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-4 01:01 AM 發表 查看引用來源
三隻都鍾意,仲加埋啜Lin
如果3隻都一齊唻就......:smile_o01:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-3 11:00 PM 發表 查看引用來源
我成日都覺得男人同貓一樣,邊有貓唔食魚,但我真係有個咁既男性朋友,我成日都係度諗:都唔知係我唔夠引人:') ,定係呢隻貓係食齌既呢?

我呢個男性友人,次次都只係幫我用手同用口,我成日都係覺得自己虐待緊佢 ,因為 ...
恭喜哂!

引用:
原帖由 bcm 於 2013-4-4 01:01 發表 查看引用來源
支持:smile_40:好耐冇見啦
原來咁有性福

我都想可以潮吹

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-4-4 01:05 AM 發表 查看引用來源
我都想可以潮吹

我都想左好耐...搞左好耐

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-4 01:09 發表 查看引用來源
我都想左好耐...搞左好耐
潮吹係個女體質問題定關條仔問題。?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-4-4 01:12 AM 發表 查看引用來源

好似係體質嘅問題~~
唔係每個女人都可以......
但係亦都可能係同當下嘅心情有關~
唔夠RELAX 都會影響到

引用:
原帖由 zkylopz 於 2013-4-4 01:14 發表 查看引用來源

好似係體質嘅問題~~
唔係每個女人都可以......
但係亦都可能係同當下嘅心情有關~
唔夠RELAX 都會影響到
原來係咁
姐係平時會爆水喉未必可以潮吹到?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-4-4 01:12 AM 發表 查看引用來源

D人話唔係條條女都得,同埋條仔手勢都有関

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-3 11:00 PM 發表 查看引用來源
我成日都覺得男人同貓一樣,邊有貓唔食魚,但我真係有個咁既男性朋友,我成日都係度諗:都唔知係我唔夠引人:') ,定係呢隻貓係食齌既呢?

我呢個男性友人,次次都只係幫我用手同用口,我成日都係覺得自己虐待緊佢 ,因為 ...
Ha ha, interesting, just hand make, no fxxking... ridiculous

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-3 11:37 PM 發表 查看引用來源
C hing你錯了,我經驗,做愛係會上癮的:smile_34::smile_34::smile_34:
Agreed !!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆