上一頁下一頁
發新話題

有無人係咁,上床只係親熱但唔造愛

收藏  |  訂閱
54  8.0k

回覆40 #的帖子

你唔係守舊,只是有你的堅持

引用:
原帖由 Ron8897 於 2013-4-24 09:43 AM 發表 查看引用來源
嗰位係人哋老婆,及有兩個囡囡,我諗佢一定唔會過檔。記得佢當時係一月份向我俾signal,但同年十一月佢宣報第二度有喜。知道後,我對呢件事有好多想像空間。但我唔知呢個係咩嘢訊息。我想法無你那麽深入。我只係話如果出去滾,仲要係有夫之婦。大家要承擔甚麼風險?它可能係開房的費用,大家生活嘅轉變,怎樣可以長期隱瞞相方家人及朋友,大家可以喜歡大家有幾耐等等。仲有我智慧及價值觀如何,今日我仍然係青頭仔,無性經驗,但係對方係一女之母,應該有豐富的性經驗。究竟人哋會不會喜歡我呢?如果我話單純親熱而不造愛,對方會不會接受?同埋我不知道我會不會,或者何時結婚,將個處男身交給個人妻,合唔合理呢?我會不會太守舊呢?
風險? 不外乎係東窗事發, 自己同對方身邊d人嘅反應, 加上萬一有咗咁點?
開房費用, 人妻又好, 男女友拍拖又好都要駛錢啦, 呢個我覺得唔係因素, 相反玩地下好多重要時刻如生日,過時過節你都不可能亦不適宜現身, 淨係開房駛得幾多? 生活嘅轉變先係最大challenge..
青唔青頭或者人地人唔人妻有咩經驗, 呢個更加無稽, 人地介意的話開始時已經唔會搵你, 搵咗都唔會有下次, 同埋經驗都係累積返嚟嗜, 新手第一次唔識服侍人第二第三次總會學到有嘢改進卦? 除非你自己冇心, 冇心又學咩人偷情?
可能我同現任都怕搞大肚, 唔少時候都係親熱多, 但大家都有被對方高潮只係高潮時唔係插喺佢入面, 無嘢擔心所以玩得好放對方想要咩都會跟住做, 咁嘅狀態我同佢都覺得開心過正式性交, 不過都係一句, 個人喜好啦

引用:
原帖由 Ron8897 於 2013-3-27 09:24 AM 發表 查看引用來源
我係男,如果同人開房或愉情時,我只係同佢攬攬錫錫,唔同人fuck,你仲人哋鍾唔鍾意呢?
最後點? :smile_35:

吹爆定手打?

我每次叫女上房,都係先親熱,最後叫佢用手幫我搞掂。

引用:
原帖由 Ron8897 於 2013-4-24 09:43 AM 發表 查看引用來源

嗰位係人哋老婆,及有兩個囡囡,我諗佢一定唔會過檔。記得佢當時係一月份向我俾signal,但同年十一月佢宣報第二度有喜。知道後,我對呢件事有好多想像空間。但我唔知呢個係咩嘢訊息。我想法無你 ...
:smile_o12: 你堅持自己的意念就好啦!!揾返個女朋友,唔好諗太多。其實上床只有親密的行為,有時比真係做來得更有意思。(只係個人意見)

有時真係明知不可為而為之,想知道吓個社會時下的人,如果偶有出軌,係唔係好閒嘅事嚟架?係唔係小心D,總之無變心就得架啦。又係唔係,明知自己係一個咁無定力嘅人,索性單身好過。
你點睇許方輝及周嘉儀呢單嘢?許太嘛仲靚過周嘉儀!唔知呀,可能許太有些東西俾唔到個老公啦。係唔係許生直頭單身好過?

照我估計,佢哋應該都係攬攬錫錫,親熱吓,玩吓調劑吓嗰隻。因為女方未嫁,佢未必肯俾隻豬人哋,我仲吖。

引用:
原帖由 Ron8897 於 2013-4-25 09:48 PM 發表 查看引用來源
有時真係明知不可為而為之,想知道吓個社會時下的人,如果偶有出軌,係唔係好閒嘅事嚟架?係唔係小心D,總之無變心就得架啦。又係唔係,明知自己係一個咁無定力嘅人,索性單身好過。
你點睇 ...
總之一句到尾,男人是很難完全拒絕美色的引誘

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-4-27 04:26 PM 發表 查看引用來源

總之一句到尾,男人是很難完全拒絕美色的引誘
男人就算點樣難抗拒美色誘惑,都要慢慢來。尤其正常識女朋友,首先自己要有feel, 而一定要俾對方知自己可靠,及可托頼終生。但出去玩樂就有些唔同,大家要有feel之外,仲要俾方知自己係高手,就算唔使正式插入。好以我呢個人妻個案,女方有一個幸福家庭。但她也肯睇起自己,如果想玩,應該大家視大家為生活調劑對象,平時也只可以偶一唯之。至於主播呢單嘢,應該大家搭上無耐,呢個關係,會係女方欣賞個男,我覺得如果個未婚女嘅,肯俾個已婚男,咁就一定會搞到離婚。 總之,無論想正經,或者想出嚟玩,都要學習嘅!

個同事講情史  話考完試約條女同學上間屋 跟住要條女幫佢摸陽具 條女好尷尬咁摸下 跟住佢話忍唔住同條女破處 邊有得制止到慾火

佢話條女約到上黎就預左俾佢搞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆