上一頁下一頁
發新話題

唔開心係自己攞嚟

收藏  |  訂閱
61  4.1k

我有問佢對我有無感覺
佢話男人個腦係生喺下面
知咩意思
引用:
原帖由 zeddd 於 2013-3-27 02:22 AM 發表 查看引用來源

噢,都係既,慢慢時間耐左,就淡化了..

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-27 02:24 AM 發表 查看引用來源
道理易明

但記住不要動情,,,,,,只happy only !!can u ??

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-27 02:27 AM 發表 查看引用來源
我有問佢對我有無感覺
佢話男人個腦係生喺下面
知咩意思

冇法啦 ,人夾人,,sp就sp,,冇得change !!
下次玩得唔好太投入吧,
easy come easy go .happy fun only

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-25 09:16 發表 查看引用來源
想拍拖好耐,但又搵唔到
最後去了wecxxt識,諗住試吓一夜情,解決需要,之前已經聽人講好多覓食男
愛情上找不到滿足,諗住性上尋覓
點知又有d動情,但佢只為扑
要怪就怪太易中意人,點先可以做playgal,有無 ...
因為你無响WECXXXT遇到我啫~

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-25 09:16 AM 發表 查看引用來源
想拍拖好耐,但又搵唔到
最後去了wecxxt識,諗住試吓一夜情,解決需要,之前已經聽人講好多覓食男
你係女仔心態上一定冇男仔咁放得開喇
唯有一動心就散唔好再搵大家囉
上下盡量調節下自己既心態咪玩得開心D囉
冇咁多束縛

身不由己,女人係咪唔適宜玩此遊戲
引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-25 09:16 AM 發表 查看引用來源
想拍拖好耐,但又搵唔到

上面識人不要動情, 上去都知為左咩架喇

不要再將自己作賤

妹妹好癢,成日食自己好悶,好想有人插,但又驚有feel

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-4-9 11:17 PM 發表 查看引用來源
妹妹好癢,成日食自己好悶,好想有人插,但又驚有feel

甘比我插啦,唔會比你有feel!

ahha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆