上一頁下一頁
發新話題

唔知標題打咩好

收藏  |  訂閱
52  4.6k

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-3-20 04:11 PM 發表 查看引用來源
幾多男人鐘意女仔主動丫,,,係佢有問題乍...你有冇試過用口丫

好少 佢叫我會幫佢GE...佢唔比我主動...佢都唔SO我...
我唔想比佢話我大食..
我有叫過佢可唔可以唔好咁快...
佢就話我大食鹹濕
掂下佢下面又話我咁變態....

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-3-20 04:13 PM 發表 查看引用來源
好明顯佢唔再愛你...你地同居緊丫

算係既....
唉...我真係唔想佢成日係我隔離打飛機....

係佢有問題...你應該揾果個...長期冇性係唔健康架

你吾算大食啦...我識人每晚都要有時吾只–次忝
引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-20 04:14 PM 發表 查看引用來源
好少 佢叫我會幫佢GE...佢唔比我主動...佢都唔SO我...
我唔想比佢話我大食..
佢就話我大食鹹濕

你同佢講佢再係咁你去揾人做丫
引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-20 04:15 PM 發表 查看引用來源
算係既....

你咁後生咁靚大把人錫你啦...離開佢啦
引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-20 04:15 PM 發表 查看引用來源
算係既....

咁你試下直認你大食, 再唔餵你既後果自負
睇下佢有乜反應:smile_34::smile_34:
引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-20 04:14 PM 發表 查看引用來源
我唔想比佢話我大食..
佢就話我大食鹹濕

佢太過沉醉於 AV 入面既情節
對佢其實唔好

不過點都好
好似其他師兄師姐講
我感覺你男朋友當你係工具多過真係女朋友
佢都唔尊重你

佢睇av睇上腦..實有個對你好既
有咩吾開心傾下拉搵我.

詠女,你咁好條件搵個個啦

引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-1 04:22 PM 發表 查看引用來源
我唔知同邊個講好 ED野又好難同人講
所以想去FORUM同人傾下
男朋友成日係我隔離睇AV/H動&打飛機
每次我都會好唔開心個心好痛 會喊
可能我真係太愛佢..唔中意佢幻想同其他女仔做..
雖然其他男仔話只是幻想姐 完全 ...
一對男女睇av各自diy?真係奇境

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆