上一頁下一頁
發新話題

真空倒數夜>< update on p.5 #66

收藏  |  訂閱
68  35.3k

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2013-1-3 07:38 PM 發表 查看引用來源哈哈,咁就5知啦?
做咩咁肯定你細過我:smile_41:

引用:
原帖由 groomsman 於 2013-1-4 08:19 AM 發表 查看引用來源嘿嘿,好曳啊小妹
呵呵 吾係有心咖^^但係難得一次半次令男友仔開心 又有乜所謂喎><

引用:
原帖由 人更先生 於 2013-1-4 10:01 AM 發表 查看引用來源支持真空!
搞到男友仔要求次次同佢出街都要真空><

引用:
原帖由 661033 於 2013-1-4 12:30 PM 發表 查看引用來源冇相既?
咁就要睇下你地既支持喇^^

引用:
原帖由 gum717 於 2013-1-4 01:10 PM 發表 查看引用來源但身材搭夠 有170cm 有腰 瘦底 惟一吾好就因為瘦底所以上圍冇乜睇頭 不過夠洗就得拉!好有幻想空間:smile_47:
哈哈 慢慢幻想下^^遲下po 相><

引用:
原帖由 kensen 於 2013-1-4 02:46 PM 發表 查看引用來源咁咪有血案....!
冇呀 男友仔怕污糟冇搞到:smile_40:

引用:
原帖由 flashbee 於 2013-1-4 02:53 PM 發表 查看引用來源衝紅燈會傷女性身體,咪咁自私好喎!
冇搞到>< 話晒人地仲係處^^ 雖然冇人信~

引用:
原帖由 曳小妹 於 2013-1-4 06:18 PM 發表 查看引用來源
冇搞到>< 話晒人地仲係處^^ 雖然冇人信~

哈哈,真係

good post support u

多謝大家既支持呀><小妹近日忙緊考試 所以update得可能會慢d 希望大家見諒啦:smile_40:
另外就希望大家吾好pm我 因為我覆吾到你地咖>< 同埋小妹我冇挽msn好耐了@@而男朋友仔亦吾鍾意我係網上亂識人@@..所以我地都係((上次試挽wechat 1日 20個全男班add我 我又貪玩同佢地嗲左幾句 結果比男朋友仔嬲左..))
仲有!!小妹幾歲就吾講喇><總之就好安全^^

好!!入反正題先
話說我地去左尖咀倒數 去到都已經10點半..周圍都好逼好多人 文化中心隔離 公廁果面更加逼到人貼人@_@ 我地好吾識死咁行過去諗住有得逼入鐘樓 點知係吾得架! 結果我地要逆人流咁行反出去 逼到傻晒..男朋友仔為左吾好比周圍既人掂到我借d意抽水或者撞親我 就行我後面 從後面環抱我 隻手擺係我肚仔到 跟住行行下 佢竟然趁多人得仔 冇乜人見到既情況將隻手向上移 輕輕咁摸 仲話:真空真係好正喎老婆仔^^
我就由得佢摸 因為反正都逼到人貼人 佢咁摸就吾洗驚我吾覺意HI到前面果個蝕晒水 哈哈!

然後好努力咁左逼右逼 終於搵到我班fd仲坐底埋一齊玩 比我個fd激將法激一激 我同男友仔就當眾打起車輪上尼 打打下 男友仔隻手又吾安份喇>< 好彩我禁住左佢^^ 話晒公眾地方 比人見到就吾係咁好拉係米先^^

打住咁多先 下次會打埋我同男友仔係亡命van上點曳法 哈哈~ 相遲下補比大家^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆