上一頁下一頁
發新話題

各省囡囡特性

收藏  |  訂閱
86  16.0k

引用:
原帖由 ky12341234 於 2012-11-13 05:42 發表 查看引用來源四川妹:淫賤,任玩,但心急,要賺快錢,心計少d,明刀明槍要你買野湖南妹:溫柔,體貼,不過最獅子開大口,屌一獲就想你買iphone 5. (ON9)湖北妹:比湖南保守,不過心計重d,難以捉摸,唔貪小財,有耐性,鐘意釣大魚,或者天仙局 ...
好能爆,樓主應該成日比大陸妹呃

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2012-11-14 02:45 AM 發表 查看引用來源
都系讀書不成:smile_39:
夜游多年,見的都是讀書不成的囡囡及CHing。

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2012-11-14 02:45 發表 查看引用來源
都系讀書不成:smile_39:
造福社會

引用:
原帖由 Harrychoy3333 於 2012-11-14 08:07 發表 查看引用來源

夜游多年,見的都是讀書不成的囡囡及CHing。
有冇野過大學生囡囡:smile_41:

引用:
原帖由 ky12341234 於 2012-11-13 05:42 AM 發表 查看引用來源
四川妹:淫賤,任玩,但心急,要賺快錢,心計少d,明刀明槍要你買野湖南妹:溫柔,體貼,不過最獅子開大口,屌一獲就想你買iphone 5. (ON9)
湖北妹:比湖南保守,不過心計重d,難以捉摸,唔貪小財,有耐性,鐘意釣大魚,或者天仙局
...
廣西南,同廣西北都已經吾同:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:好不分別!

引用:
原帖由 earth008 於 2012-11-14 12:15 發表 查看引用來源

廣西南,同廣西北都已經吾同:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:好不分別!
有咩吾同:smile_o10:

廣東妹 同 廣西妹 中晒呀

海南妹波大過椰子!

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2012-11-13 05:49 PM 發表 查看引用來源
唉,中能晒,不過四川妹始終好砌d,
我仲試過哈爾賓妹,皮膚白滑大波走肥少毛西窄,中出完碌勼未軟都唔俾你mun出黎,朝早唔駛教鬧鐘佢會自動吹醒你:smile_44:
我試過件吉林,高挑,走肥,服侍好到不得了.

東北妹妹我大力推崇:smile_o12:

回覆 1# 的帖子

Agree.......thanks for sharing:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆