上一頁下一頁
發新話題

小巴之旅.....*岩睇埋黎..2/11更新完

收藏  |  訂閱
60  27.1k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-11-3 10:17 AM 發表 查看引用來源
人生總會錯一次, 年輕人.
我唔會認錯...呢個唔系我既錯:smile_34:

Suppot

引用:
原帖由 88788 於 2012-11-2 10:28 AM 發表 查看引用來源

一時興起...唔記得帶姐
有冇驗身?
病向淺中醫

Support

樓主好大膽,:smile_o12:
條女又肯制, 但係後尾又好似清醒甘

引用:
原帖由 88788 於 2012-11-2 10:40 PM 發表 查看引用來源

我呢個系事實...可能我打得詳細過你掛...你又唔更新
我無話你既故事唔係事實,我個故事都話係好耐之前既事,我有0的唔記得好正常,更何況如果幾年前既事好詳細既事都記得唔係反而仲假咩?而且個過程就係咁樣之麻,就係約左佢接佢上我屋企之後佢睇我0的成人漫畫之後濕左就除底褲,我仲可以點詳細呢?唔通我連佢住邊,之後坐乜車返我屋企,之後我住幾樓都講埋先叫詳細?仲有我更唔更新係一回事,人地話我有0的誇,唔關其他野事,但女仔睇左成人漫畫濕左覺得唔舒服所以除底褲有幾誇呢,好正常者!但你呢個故事仲誇,但0的人又係咁支持你!(我唔係話你作野,只係話故事既故事性質)!而且我唔得閒就唔更新住架啦,有0的人幾個月先更新都係咁啦!

PS:我唔係吵架,不要誤會,我係以事論事!

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-11-3 11:46 AM 發表 查看引用來源

有冇驗身?
病向淺中醫
好耐之前驗左喇....平平安安

引用:
原帖由 Daisy113 於 2012-11-3 01:19 PM 發表 查看引用來源
樓主好大膽,:smile_o12:
條女又肯制, 但係後尾又好似清醒甘
凡事都要試一次牙嘛...不過條女肯我都好出奇嫁..
最出奇系ok門口佢等我買埋套:smile_40:

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-11-3 01:20 PM 發表 查看引用來源

我無話你既故事唔係事實,我個故事都話係好耐之前既事,我有0的唔記得好正常,更何況如果幾年前既事好詳細既事都記得唔係反而仲假咩?而且個過程就係咁樣之麻,就係約左佢接佢上我屋企之後佢睇我0的成人漫畫之後濕 ...
你話我件事誇...咁你點解唔反醒d人點解唔話我件事系假呢??

樓主就爽啦頂你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆