上一頁下一頁
發新話題

問價 定 報價 ?

收藏  |  訂閱
84  2.9k

引用:
原帖由 iamyy 於 2012-9-25 10:12 PM 發表 查看引用來源
見到你個含撚咀, 比200叫你吹:smile_44:
我想像到個情境:smile_44:

引用:
原帖由 Ricko 於 2012-9-26 10:53 AM 發表 查看引用來源
呢句係精妙所在:smile_o12:
agree:搞錯 ar 我點止值二百 ??
甘樓主比個價La

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-26 11:56 發表 查看引用來源

agree:搞錯 ar 我點止值二百 ??
甘樓主比個價La
二百萬

引用:
原帖由 Ricko 於 2012-9-26 12:14 PM 發表 查看引用來源
二百萬
乜國家既二百萬呀
我出以億計既精..........................交換性交:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2012-9-25 08:15 AM 發表 查看引用來源

見係你.. :smile_o05:   我出 2000蚊.....   

搶個阿叉番黎...  執獲勁既佢~ :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o11:  

短衫短褲..係屯門要小心D..  ...
其實我 5 係住 TM ga 迪迪

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-9-25 08:15 AM 發表 查看引用來源
唉,我都試過係砵蘭街附近個露天停車場外等我姐夫泊車,其間都比班雞虫眼望望,更有D係我面前評頭論足,激死。
可能你著得少布吧

引用:
原帖由 chan9898 於 2012-9-25 10:19 AM 發表 查看引用來源
黎班印巴佬好有經驗,一睇就知邊個係良家婦女邊個係淫女
我係良家婦女樣 -0-

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-9-25 12:05 PM 發表 查看引用來源

你有選擇性俾绩症,如果那個係林瘋,王中擇等等嘅男人,你會叫佢地绩耐啲。

如果係彭于硬, 我會衝埋去騎佢

引用:
原帖由 幪面超人 於 2012-9-25 12:09 PM 發表 查看引用來源

係佢想用二舊黎嫖妳
乜 5 係做鴨鴨先主報價 ge 咩

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-25 12:19 PM 發表 查看引用來源

佢吾係18碎,扑扑脆果隻波..................:smile_o01:
hee 我今日岩岩...  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆