上一頁下一頁
發新話題

玩家人生1-35(原創) 26/9更新至#35 P.9 玩家感言P.11

收藏  |  訂閱
178  84.6k

引用:
原帖由 Rafale-M 於 2012-9-3 11:34 PM 發表 查看引用來源

唔緊要,樓主肯採用已經係小弟既榮幸。

不過小弟多口一句,如果樓進響幾個咁大既勢力間週旋,淨得佢一個夠唔夠?
到現時為止 , 樓進都未知有天理教存在:smile_30:
至於助力呢 , 其實有個已經出左場 : 婉雯 !
不過就嫩口dd:smile_47:

引用:
原帖由 天行玩家 於 2012-9-3 11:50 PM 發表 查看引用來源

到現時為止 , 樓進都未知有天理教存在:smile_30:
至於助力呢 , 其實有個已經出左場 : 婉雯 !
不過就嫩口dd:smile_47:
個人覺得婉雯太young,入世唔深恐怕助力唔大...

唔知樓主筆下樓進打算有幾大能力?

引用:
原帖由 Rafale-M 於 2012-9-3 11:51 PM 發表 查看引用來源

個人覺得婉雯太young,入世唔深恐怕助力唔大...

唔知樓主筆下樓進打算有幾大能力?
係 , 不過婉雯有動機:smile_15:
來緊會再有助力 , 不過想樓進慘情d先

引用:
原帖由 天行玩家 於 2012-9-4 12:02 AM 發表 查看引用來源

係 , 不過婉雯有動機:smile_15:
來緊會再有助力 , 不過想樓進慘情d先
哈,樓主夠毒,同小弟篇文既男主角一樣

加油啦!等你下一章!

引用:
原帖由 天行玩家 於 2012-9-3 11:26 PM 發表 查看引用來源

謝謝支持 , 係咩 ? 大家中意kathy咩 ?
看下有無其他人有意見先 , 本來kathy應該幾章內會出事的了:smile_38:
出事可以無事返歸既:smile_30:

引用:
原帖由 天行玩家 於 2012-9-3 11:26 PM 發表 查看引用來源

謝謝支持 , 係咩 ? 大家中意kathy咩 ?
看下有無其他人有意見先 , 本來kathy應該幾章內會出事的了:smile_38:
中意掛... 希望她會出好事啦!

雖然我仲未睇...

引用:
原帖由 ltlga 於 2012-9-4 12:21 AM 發表 查看引用來源

中意掛... 希望她會出好事啦!

雖然我仲未睇...
c兄D回應真係高:smile_27: ANYWAY , 謝謝支持

好想睇下ruth係眯玩緊命

引用:
原帖由 Rafale-M 於 2012-9-4 12:05 AM 發表 查看引用來源

哈,樓主夠毒,同小弟篇文既男主角一樣

加油啦!等你下一章!
我覺得係劇情需要 , 無lala為些少野點敢同天理教作業:smile_38:
無理由話主角天生正義甘老x土掛:smile_13:

引用:
原帖由 Rafale-M 於 2012-9-4 11:22 AM 發表 查看引用來源
好想睇下ruth係眯玩緊命

嘩 , 巴打 , 咩時間都見到你既:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆