上一頁下一頁
發新話題

愛上太古城的女人(完) ▋#1#12#16#25 #45 #67 (29/9)

收藏  |  訂閱
96  51.7k

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-8 02:26 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=302330742&ptid=15289747][/url]
日本妹上到床真係好溫柔咁服侍男人既~~咩語言都可以講得出~~~
玄鬼ching唔通你都有一番港日國際交流既經歷? :smile_53:
引用:
原帖由 Fabregass 於 2011-9-8 02:26 發表 查看引用來源
同意呀,只不過我識少少五十音 同佢去食野讀D魚既名佢聽,笑到佢反枱。
不過日本女仔堅係好嗲。至少我識個個係啊!
其實你識少少又肯講,有時佢地反而覺得你可愛, 我初初係日本讀書時走去識人真係好受架!
引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-9-8 09:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=302346226&ptid=15289747][/url]
好好睇呀..我知你邊間學校讀呀..因為我久不久都會去...qqsupport你!
qq你又走去做咩呢? 又係上堂學日文?
引用:
原帖由 fyrc 於 2011-9-8 09:56 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=302348231&ptid=15289747][/url]
Ching即係重未同扑野?
未啊! 不過之後會講了
引用:
原帖由 dikei 於 2011-9-8 10:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=302349837&ptid=15289747][/url]
食日本妹係我一生嘅夢想
要想唔難! 去開日本兜一轉歌舞妓町包你有收獲

在此先多謝各位支持, 特別係按左推薦過既朋友, 我會盡快更新!

夢は日本の女と。。。:smile_40: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 小剛GUY 於 2011-9-8 11:58 發表 查看引用來源
夢は日本の女と。。。:smile_40: :smile_27: :smile_27: :smile_27:
付き合う?それとも、エッチなこと? 

<6>

到左之後果個禮拜, 身為有紳士的我, 當然去應約, 免費專人幫你補習日文, 仲有可能再一次有機會體驗同個日本妹作一個國際交流, 你唔係唔上呀嘛?

果日, 我好準時已經到左係佢樓下, 事前very sorry, 我已經買定一盒dom放係個袋, 唔好話我賤, 你要話我係負責任既人.

上到去, 又係受到一輪熱情既招待, 可能屋企得我地2個, 佢著得好少布, 一件吊帶, 一條短褲仔, 仲隱隱約約見到佢入面個黑色bra 添! 睇到都為之一震, 都唔知係咪特登引我

當然, 我扮得好鎮定, 飛擒大咬唔係我想要, 我唔係日本d咩AV朱古力波, 一上到黎涼都未沖就大大力推條女落床做愛

我份人係慢熱, 要一步步, 當氣氛到達頂點時, 再埋手都唔遲

我知做係好難, 但我都忍住左成個鐘, 真係坐底乖乖咁學習日文

冇幾耐佢話有D肚餓, 不如落去食D野, 我話你想食咩野?

"バナナ(解香蕉,果陣岩岩學) 岩唔岩食? " 佢笑笑口冇出聲, 我知道時候都差唔多, 唔駛再忍

不過今次係佢身邊發出左一股濃郁shampoo既清香, 好似係暗地裡話我知佢係岩岩沖左涼, 有備而戰!

係呢間時侯, 身為港男既我, 真係顧唔到咁多..豁出去啦仲等!!

我同佢熱情咁kiss..直到就快缺氧先至離開佢個嘴..於是我就開始輕輕咁吻佢既每一吋..

從耳仔..頸, 鎖骨一路進攻到佢對不大不細既波..見到佢興奮而凸起既lin頭..此時此刻, 除非我係不舉, 凡人既我否則好難招架得住

之後我對手真係仲忙過開OT..一手渣住日本妹對奶, 一手慢慢咁係佢大腿內側往上咁輕撫著…呢個時候日本妹已經受唔住開始呻吟

我將手慢慢咁游移到佢既既妹妹..掃一掃佢凸起左既豆豆..手指都塞埋入去佢個妹妹西隆, 好濕, 之後不斷咁抽插起黎..

"呀呀…呀..."..日本妹好興奮咁吟叫..係呢個時侯我個細B已經蘇醒…我轉個身坐係sofa上, 日本妹都明白, 於是就乖乖咁蹲下拎起我個細B, 好似去M記食新地筒咁用條利係細B個龜頭一路慢慢咁舔

又用佢對玉手邊套弄邊咬住我果兩粒龜蛋, 真係好舒服, 差d真係忍唔住想又口爆多佢一次

但係睇住日本妹淫蕩都不能再淫蕩既樣, 我放棄我所想既願望, 因為我要黎一次 徹 徹 底 底 的 征 服 !

support support:smile_o12:

砌獲金佢啦

good post, waiting for yr update ar....:smile_o12: :smile_o12:

好精彩~~一定要來支持下!

引用:
原帖由 ericwingkit 於 2011-9-8 10:56 AM 發表 查看引用來源
在此先多謝各位支持, 特別係按左推薦過既朋友, 我會盡快更新!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆