上一頁下一頁
發新話題

行政拘留 15 天的後果..... 請三思

收藏  |  訂閱
93  3.9k

對事不對人!
參與討論應該積極投入,不應視為撐蓋!
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 04:56 PM 發表 查看引用來源

如果一定安全,我俾雙倍。
阿七都話一定安全,甘盟塞宅男奇技:3. 左閃右避之睇你唔到忽略你

(但知識話我知,無可能一定安全)
知識話我知,自己飯煲蒸雞,撐住個煲蓋,無可能人地個煲都係

團長、經理更 ...

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 05:03 PM 發表 查看引用來源
對事不對人!

對事不對人!
直到現在都是對事不對人

98.88%投入,甘仲有邊個投入
98.88%整件[事]絕對係撐蓋

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 16:47 發表 查看引用來源
1. 如果一定安全,我俾雙倍。(但知識話我知,無可能一定安全),團長、經理更不可能確定安全,簡直不可信
2. 我一直以來是要將訊息傳遞出去,沒有攻擊任何人的意思。

我而且又不覺得大家攻擊我,而係大家都熱 ...
吾理你信吾信, 阿七, 我一定信. 雖然佢無叫過我上房!

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 16:03 發表 查看引用來源

依位先生,人地話緊相機:smile_04: 你唔好拖埋其他人:smile_55:
多謝老爺提點! 衰多手添.:smile_30::smile_30:

如果你覺得飯蓋 ,那不必參與!
本人是本著對事「上房不可能有人能確保安全,有人誤導其他版友」而出提醒帖子,從來沒有針對某人。
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 05:09 PM 發表 查看引用來源

對事不對人!
直到現在都是對事不對人

98.88%投入,甘仲有邊個投入
98.88%整件[事]絕對係撐蓋

我總不能令全世界人都相信上房不會確保安全。
正所謂:「你要死,唔俾你死咩。」
引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-15 05:13 PM 發表 查看引用來源

吾理你信吾信, 阿七, 我一定信. 雖然佢無叫過我上房!

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 17:03 發表 查看引用來源
對事不對人!

你淨係識用2句話去回應. 有D吾敢回答既就由佢. 我都原本吾出聲. 問你問題你只叫人重複. 重複後又無下文. 叫你爬文你又懶!

前言不對後話.自傷矛盾. 踗清楚先回啦!

重複是因為主題要清晰,提防別人將主題淡化,轉移視線。
引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-15 05:22 PM 發表 查看引用來源

你淨係識用2句話去回應. 有D吾敢回答既就由佢. 我都原本吾出聲. 問你問題你只叫人重複. 重複後又無下文. 叫你爬文你又懶!

前言不對後話.自傷矛盾. 踗清楚先回啦!

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 16:12 發表 查看引用來源
導人向淫者,乃導人兒子不孝!
導人不孝者向別人說孝經,欠說服力!

哈哈, 識偷我 #8 話某人喎: 其身不正, 點去教訓人呀?

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 05:15 PM 發表 查看引用來源
如果你覺得飯蓋 ,那不必參與!
本人是本著對事「上房不可能有人能確保安全,有人誤導其他版友」而出提醒帖子,從來沒有針對某人。

又話對事不對人!
我覺得飯蓋咪飯蓋,無對與錯
做乜不必參與???又轉口風對人不對事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆