上一頁下一頁
發新話題

技師黑面,氣頂!!!

收藏  |  訂閱
66  8.8k

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2011-8-11 01:16 PM 發表 查看引用來源

咁按得吳好都要簽多D俾佢呀,我跟本吳會理佢每鐘拆多少,
遊戲規則係按得好,俾多D係妳應得,按得吳好就sorry,俾少D或無
汰弱留強係不變定律
贊同

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-11 02:01 PM 發表 查看引用來源

這是大陸規制...d老板想加糧比技師....冇可能:smile_42:
亦係大6既現實~~豬西貢多~~洗西理企呀:smile_30:

引用:
原帖由 manwalker 於 2011-8-10 07:38 PM 發表 查看引用來源
剛去完福田口岸對面的金港X豬回來,感到有點不快!
我做日式,由於無得做機餐,惟有乖乖的做正規推油。個技師正規的都做得手法很好,背和腿都感到很舒服,過程大家都有說有笑,我還加了一個鐘!下鐘時我簽了50元小費 ...
50元都俾多佢,今時今日的環境....:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 sikawa611 於 2011-8-10 09:36 PM 發表 查看引用來源
唔知邊Q個定[小費]的最低標準,不如改叫[工錢]啦,小咩費姐!工錢不是老板出的,是客人直接出比枝師,老板只係租借間房比你姐,那就清楚好多啦,如果連去吃茶餐廳比都係咁就大Q鑊,吃個平小小餸菜又黑面,問要 ...
有無攪錯咧....咩叫小費  一定要???  唔比=窮西???   自己$$$都話唔到事....唔好叫小費 加一啦:smile_34: :smile_34:

小費係獎勵工作表現,工資小就回鄉做大地主,真唔知d自以為有佰億身既人諗乜.

我去過廣州邊樹要比小費

50又好似少咗啲啲:smile_46: .

但係幾錢落樓先?
引用:
原帖由 愛情陷阱 於 2011-8-11 05:58 PM 發表 查看引用來源
我去過廣州邊樹要比小費

引用:
原帖由 sikawa611 於 2011-8-10 09:36 PM 發表 查看引用來源
唔知邊Q個定[小費]的最低標準,不如改叫[工錢]啦,小咩費姐!工錢不是老板出的,是客人直接出比枝師,老板只係租借間房比你姐,那就清楚好多啦,如果連去吃茶餐廳比都係咁就大Q鑊,吃個平小小餸菜又黑面,問要 ...
講得好:smile_o11:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆