上一頁下一頁
發新話題

我在內地玩女的日子

收藏  |  訂閱
52  16.7k

引用:
原帖由 616龍華通 於 2011-7-12 02:47 PM 發表 查看引用來源
小第今年都40了, 記得二十多年前同個港女拍拖好好地, 重同居左五年幾, 當時我好對佢好痴情, 無做過對吾住佢既任何野, 差吾多日日都有一Q先捨得訓, 全部中出, 本應打算結婚, 後因佢因佢細妹介紹左個超級港女朋友俾佢識 ...
岩呀,去玩可以日日新呀,果個野一定俾人玩得好咩

開心就好,量力而行

開心就好,談情?on99999999

引用:
原帖由 boy25 於 2011-7-12 20:27 發表 查看引用來源
100%認同,大6女,玩下就OK.其他免談!!
大6女,玩下就OK,但千萬不要玩中出咁冒險

玩左廿年重甘有火,讚

而家造成剩女好多 。:smile_45:

引用:
原帖由 616龍華通 於 2011-7-12 02:47 PM 發表 查看引用來源
小第今年都40了, 記得二十多年前同個港女拍拖好好地, 重同居左五年幾, 當時我好對佢好痴情, 無做過對吾住佢既任何野, 差吾多日日都有一Q先捨得訓, 全部中出, 本應打算結婚, 後因佢因佢細妹介紹左個超級港女朋友俾佢識 ...
北妹一樣會無端端就分手

無端端就嫌棄你跟左第二個走

因為我試得多

引用:
say " thank you "  to your ex-gf who given you a new sex life. :smile_30:

絕對同意師兄講法啊! 之前同個港女好地地一齊!
無啦啦又搵左第二條仔真係好傷心囉!
依家我都打算北上搵女仲開心啦!

Support brother !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆