上一頁下一頁
發新話題

69期間被ko

收藏  |  訂閱
54  24.3k

希望你快d出野
引用:
原帖由 婚後一條蟲 於 2011-6-28 07:33 PM 發表 查看引用來源
早幾日報左仇,,,part 2 好快出,,,

唔該晒!等我下次試下先!
引用:
原帖由 格雷 於 2011-6-15 04:21 AM 發表 查看引用來源

exactly
但佢未受刺激果陣, 係會為陰蒂包著
佢會好似男性性器咁被包著
我好鐘意反佢出黎舔到佢打冷震果下
真係好爽~~  XP

我都係試過一次咁多,不過我一爆條女即刻縮開,無繼續,到喉唔到肺!
引用:
原帖由 kentwby 於 2011-6-28 07:42 PM 發表 查看引用來源
從來未有一條女吹得爆我 ...悲

最近好busy

下星期先出,,,,,野,,,sorry to all bro~!!

師兄方法只有2個
—)提升自己嘅耐力,曾經聽人講話用牙膏茶係條九練耐力.
二)提升自己嘅技術KO條女.

引用:
原帖由 婚後一條蟲 於 2011-7-8 10:29 PM 發表 查看引用來源
下星期先出,,,,,野,,,sorry to all bro~!!
Waiting for your report !

快d出,我想睇:smile_o05:

part 2

冇同佢飲幾個星期,,有日佢又call我,,hehe,,不過之前果日同wife do 完,,心唸呢次一定要射爆妳~!!

點知happy hour (around 7:00)期間,佢話玩一陣要接條仔收工,用我zip時間,,唉,very down~!! 後來佢條仔call 佢話要OT,,叫佢自己返home先,,,得左~!

到8點,,大家都想唔係想飲野,,堆單去維記,,佢仲remind我話得2個鐘,,叫我好好利用,,

去到維記,,涼都未沖就車落床..好快已經二隻光豬,,跟著就玩69~!
可能冇沖涼,,有d汗味,佢妹妹有d味,,但果d味令我更high,,,條jj硬到不得了~!! 可能早一日先do過,,所以佢吹我唔爆~!!
仲問我:你take 左野呀?
我話:洗唔洗呀,,,2粒鐘實射爆妳!!!

我不停奶,,又用手整佢粒豆豆,,佢個頭就不停上下上下同我擔~! 不過當我整到佢有d 白色野流出果陣,,,佢就停左,,喘氣同enjoy~!! 之後就開始小佢,,最先男上女下,,之後轉doggie,,,佢有少少肥,,所以pat pat都有肉,,後進大大力推,一路'啪'啪'啪',佢就一路叫,,之後我叫佢坐上來,,佢就唔肯,,冇計,,再用男上女下,,2-3分鐘,,feel 到自己差不多,,
問佢:想我射邊呀? (其實有袋)
佢唔答不過伸條利出咀邊,,好似av女優想顏射果d樣,,之後我忍唔著,,'秋'條j出來,除袋,呢吓已經開始射,,最後一半射係果個波度,,一半口爆~!! 射完再係佢個咀插二野,,又幾舒服wor~!!!:smile_30:

Support support!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆