上一頁下一頁
發新話題

[朋友仔心事]佢成日都好心多..會彈走技師/睇多幾輪技師..但又唔想煩部長..

收藏  |  訂閱
53  4.2k

引用:
原帖由 棍頭 於 22-5-2011 20:10 發表 查看引用來源
師兄,,,你叫的朋友去玩T台仲好,,40多條女剩穿T black行出來任得你選,,什麼類型都有,,小費都係4,5,6.8.1000..幾佰元.睇80隻波,,超值..
T台?????????????:smile_41:

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-5-22 09:23 PM 發表 查看引用來源

T台?????????????:smile_41:
CP大把場有T台 日日都有SHOW睇 一路睇一路揀女
BTW 你可以上其他討論區睇下D 報告
呢邊無咩料到 黎黎去去都係玩果幾場又多廣告
無咩野學到

一係你改變佢,一係就繼續學佢咁玩,但吳好話識我

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-5-22 09:20 PM 發表 查看引用來源

離題個喎..

發覺自己好廢..成個外星人咁好似同出邊嗰D人溝通唔到..

又冇乜野識..一冇是處...冇自信..人地同我傾計基本上我都唔想應酬咁..唉
有人肯同你講野都算好啦~~~~~~:smile_55:

咁衰架///////////////

Go tp CP KTV lar. 200 to 300 girls. :smile_34: :smile_34: :smile_34:

好又一餐唔好又一餐,唔通次次比個佐佐木希你咩:smile_42:

引用:
原帖由 nisden 於 24-5-2011 01:26 發表 查看引用來源
好又一餐唔好又一餐,唔通次次比個佐佐木希你咩:smile_42:
話時話有冇遇過咁高質?

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-5-25 01:02 發表 查看引用來源

話時話有冇遇過咁高質?
5算高質下話 :smile_24: :smile_35:

引用:
原帖由 紀仁安 於 25-5-2011 12:04 發表 查看引用來源

5算高質下話 :smile_24: :smile_35:
你咁高要求.咁邊個先算高質?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆