上一頁下一頁
發新話題

点解D人甘喜歡攪正場D女

收藏  |  訂閱
96  11.7k

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2011-4-10 09:11 AM 發表 查看引用來源
如果個個都咁喉擒條女晨咁早走左啦!

佢地就係走前同禾講呀..:smile_o04: 又冇左D好野按:smile_22:

:smile_o11: 廣東人基因、以為背脊朝天就可以食入口......:smile_o01:

引用:
原帖由 世界變 於 2011-4-10 12:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_o11: 廣東人基因、以為背脊朝天就可以食入口......:smile_o01:
外省寵物狗都係:smile_14:

引用:
原帖由 LL仔 於 2011-4-10 11:38 AM 發表 查看引用來源

佢地就係走前同禾講呀..:smile_o04: 又冇左D好野按:smile_22:
賤人多的事:smile_44:

小弟都同意...要玩都係去邪場好過...:smile_38:

引用:
原帖由 LL仔 於 2011-4-9 06:44 PM 發表 查看引用來源
禾經常到金X风正場按身.同D女仔傾開.佢地話D港客多數都係变態佬..有返D靚小小的.就飛擒大咬.揸波.除人條褲都夠胆死...又叫人打飛機.....屌..好心啦.要攪就去邪骨場到攪..整衰晒D港客:smile_ ...
不如你同d女仔傾開,問下做咩甘易就被人飛擒大咬.被人揸波.被人除人條褲都夠胆死...仲又被人叫人打飛機.....屌..真係好心你啦.

引用:
原帖由 LL仔 於 2011-4-10 08:24 AM 發表 查看引用來源

錯!佢地想要就一早走去邪場DO啦!!!
>>千祈唔好睇得D女咁清高…擇肥而噬而矣!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-4-11 01:46 AM 發表 查看引用來源

不如你同d女仔傾開,問下做咩甘易就被人飛擒大咬.被人揸波.被人除人條褲都夠胆死...仲又被人叫人打飛機.....屌..真係好心你啦.
你覺得係D女引D客甘做:smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-11 09:45 AM 發表 查看引用來源

你覺得係D女引D客甘做:smile_o10:
你試下揾條女,先俾小費,然後話強姦佢,佢無小小自願,試下強唔強到

引用:
原帖由 LL仔 於 2011-4-9 18:44 發表 查看引用來源
禾經常到金X风正場按身.同D女仔傾開.佢地話D港客多數都係变態佬..有返D靚小小的.就飛擒大咬.揸波.除人條褲都夠胆死...又叫人打飛機.....屌..好心啦.要攪就去邪骨場到攪..整衰晒D港客:smile_ ...
好尷尬的一個問題:我應該笑鳩你嗎?華倫地奴!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆