上一頁下一頁
發新話題

星期六 6月18日 沙咀仁k團 (#2 有我4月5日仁k團既report)

收藏  |  訂閱
188  10.6k

引用:
原帖由 中小企 於 2011-4-11 11:44 AM 發表 查看引用來源

淩晨3點去算唔算早:smile_o05:
咁夜去仁k真係未試過

引用:
原帖由 藍敵 於 2011-4-11 12:16 PM 發表 查看引用來源

坐肥媽...........檔夜市食燒烤水唔水拉......:smile_o06:
睇有無dj響隔離

引用:
原帖由 bagasam1 於 2011-4-11 12:19 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係ge
但如果只係唱k係冇事的
因為我試過真係有公安來查,叫女唱k係冇事
淨唱K係咪真係矛事架....:smile_o10:
之前有人話被人查房......企地反得巧正經....所以矛事....
期間仲同隻緝毒犬反TIM......:smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 bagasam1 於 2011-4-11 12:19 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係ge
但如果只係唱k係冇事的
因為我試過真係有公安來查,叫女唱k係冇事
叫女唱K,駛鬼去沙咀,QQ群又得,酒吧又得,香港都得

引用:
原帖由 藍敵 於 2011-4-11 12:24 PM 發表 查看引用來源

淨唱K係咪真係矛事架....:smile_o10:
之前有人話被人查房......企地反得巧正經....所以矛事....
期間仲同隻緝毒犬反TIM......:smile_o11::smile_o11:
但如果你拖女過夜,一定要媽咪比個password你

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-4-11 12:23 PM 發表 查看引用來源

睇有無dj響隔離
有要拉...定矛就拉.........:smile_o14:

引用:
原帖由 藍敵 於 2011-4-11 12:30 PM 發表 查看引用來源

有要拉...定矛就拉.........:smile_o14:
有就安心dddddd,要拉都有伴,15日免dj小費:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-4-11 11:41 AM 發表 查看引用來源

唔止:smile_44:
唔怪得條街咁靜啦~~~~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-4-11 01:01 AM 發表

有兩間場封左,仲有d比人放蛇拉左,咪回唔到
你回到,即係無中伏啦!弓喜弓喜!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-4-11 12:41 PM 發表 查看引用來源

你回到,即係無中伏啦!弓喜弓喜!

隔離果個場果五位師兄就無甘好彩:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆