上一頁下一頁
發新話題

長安KTV+光豬游戲

收藏  |  訂閱
64  17.7k

引用:
原帖由 newnew2 於 2011-3-24 09:20 PM 發表 查看引用來源
剛從長安東X唱K回港:smile_44: 行程如下:福田包車直上長安四十五分鍾到達,車費250,跟手去攞客房240一間,休息片刻就去食飯,酒店的中餐又貴又唔多好吃,但無法啦一個字(近)!吃到差不多七点,媽咪來&# ...
靚女點會同你甘玩
好正常

引用:
原帖由 newnew2 於 2011-3-24 21:20 發表 查看引用來源
剛從長安東X唱K回港:smile_44: 行程如下:福田包車直上長安四十五分鍾到達,車費250,跟手去攞客房240一間,休息片刻就去食飯,酒店的中餐又貴又唔多好吃,但無法啦一個字(近)!吃到差不多七点,媽咪來&# ...
今時今日, DG甚麼多貴了:smile_39:

衣加ca連5星酒店都大把異型 靚女就比人玩都舊晒

引用:
原帖由 basshw 於 2011-3-26 23:30 發表 查看引用來源
衣加ca連5星酒店都大把異型 靚女就比人玩都舊晒
再遲多幾年..,d女越來越差, 但越來越貴:smile_39:

引用:
原帖由 newnew2 於 2011-3-24 21:20 發表 查看引用來源
剛從長安東X唱K回港:smile_44: 行程如下:福田包車直上長安四十五分鍾到達,車費250,跟手去攞客房240一間,休息片刻就去食飯,酒店的中餐又貴又唔多好吃,但無法啦一個字(近)!吃到差不多七点,媽咪來&# ...賽後報告女女無有一位隊員滿意 全程消費每人约二千:smile_42: HKD報告完畢
本人深表同情

2日1夜RMB2000=HKD2380...
買機票去泰國玩都得:smile_27:

引用:
原帖由 keung1199 於 2011-3-27 20:46 發表 查看引用來源
2日1夜RMB2000=HKD2380...
買機票去泰國玩都得:smile_27:
only HK $2000, not RMB

大陸玩係咁貴啦,+幾年唱K都係差唔多啦,港纸唔值錢炸:smile_45:

broing trip boring reprot

引用:
原帖由 tgb1 於 2011-3-27 22:16 發表 查看引用來源
大陸玩係咁貴啦,+幾年唱K都係差唔多啦,港纸唔值錢炸:smile_45:
but now seems more & more expensive:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆