上一頁下一頁
發新話題

大家會唔會鐘意左自己sl / sp

收藏  |  訂閱
3.0k  55.5k

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-3-20 01:09 PM 發表 查看引用來源

唔知應唔應該恭喜你呢!
我都唔知, 有d 唔開心, 但亦有左甩難既感覺.

引用:
原帖由 mincy 於 2011-3-20 01:16 PM 發表 查看引用來源

唔再沉迷係好事....明知冇可能既, 早一步放手, 大家好過...
多謝佢放我走....

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-3-20 07:55 PM 發表 查看引用來源
sp呢D野唔好鍾意佢呀..........
好耐之前.....我試過對一個SP有好大好感。
而佢都知道GE.........
最後結果就........真係會令人後悔LOR。

所以到左而家,就算我去搵SP,只要係有少少好感,我都唔會同佢做。
...
呢一點係, 女仔一有關係會好易鐘意人.

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-3-20 10:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈,嘗過那種刺心之痛......
就知道了不拖泥帶水的重要性。

對我來說,就是要一點點的feeling,過後我會告訴自己要忘記忘記。
你說的矛盾....不就解決了嗎。
更加明白到唔應該放感情.

引用:
原帖由 九九八十一 於 2011-3-21 10:42 AM 發表 查看引用來源

點呀, 氹得掂我個女未??
無呀!佢開到第二間樓我諗佢要時間嚟沖洗下。
我地呢D所為net fd,都係想係呢個咁冷寞嘅社會幫吓人開解吓,因為實在有太多野唔可以同識嘅人講包括至親

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-3-20 11:04 PM 發表 查看引用來源

明白晒

入房熱情如火,出房冷若冰霜

中哂point, 室外室內, 判若2人.

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-3-21 10:01 AM 發表 查看引用來源
oh.. 我剛剛先發現開左新屋,遲來的say hi

:smile_o15:
你太遲啦....

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-3-21 10:09 AM 發表 查看引用來源

都唔一定嘅,不如你搵個會輸嘅人來治療你嘅情傷。
例如我.... haha, 講笑

我突然間想點首歌你聽,腦海中亨出來都又D感動

為何永遠放不低 為何錯愛這一位
但求仍然維繫 不惜一切 我 ...
我唔打算搵, 一切隨緣啦,

呢只歌好到肉, 謝謝.

引用:
原帖由 九九八十一 於 2011-3-21 10:42 AM 發表 查看引用來源

點呀, 氹得掂我個女未??
乜我家陣成日要人氹咩..

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-3-21 10:59 AM 發表 查看引用來源

無呀!佢開到第二間樓我諗佢要時間嚟沖洗下。
我地呢D所為net fd,都係想係呢個咁冷寞嘅社會幫吓人開解吓,因為實在有太多野唔可以同識嘅人講包括至親
中哂point, 不過我係見吹開有班人, 唔想post 完左散哂,
sofar 而家都有人追緊, but 唔多岩feel:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆