上一頁下一頁
發新話題

起大陸成日見到d呀叔拖住d靚妹

收藏  |  訂閱
130  28.6k

引用:
原帖由 大陸二奶 於 2011-3-13 06:38 PM 發表 查看引用來源
尤其系起d港式餐廳,入到去,場面好壯觀,好多港粲同北姑,就算唔系呀叔,年紀都相差幾遠,有d都幾靚既,但也有d唔系幾得,有時入到去食野,都唔系甘好意思,大家眼望望,可能有d系玩玩下心態,或者都有d系真心既.
None of your business wor!:smile_45:  Are you jealous!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 雲昇 於 2011-3-14 01:06 PM 發表 查看引用來源
咁係香港溝唔到女,俾錢都唔得,咪唯有上去啦:smile_45:
If you have money, you can get the pretty girls everywhere!:smile_30:  Except "You" are the disgust one!

引用:
原帖由 大陸二奶 於 2011-3-13 06:38 PM 發表 查看引用來源
尤其系起d港式餐廳,入到去,場面好壯觀,好多港粲同北姑,就算唔系呀叔,年紀都相差幾遠,有d都幾靚既,但也有d唔系幾得,有時入到去食野,都唔系甘好意思,大家眼望望,可能有d系玩玩下心態,或者都有d系真心既.
見多幾次就慣啦~矛咩特別啫:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-14 13:26 發表 查看引用來源

見多幾次就慣啦~矛咩特別啫:smile_38:  
去公廁真係冇咩特別

PK 啦,又比你捉到!

好彩你矛影相

後生仔, 唔好以為foc好乾淨,
可能系亞叔比150就攪掂

呀嬸拖住d靚仔啦.....:smile_44:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-13 06:41 PM 發表 查看引用來源
係拖住公廁先真
你入公廁要平一千幾百的嗎 ?:smile_41:

你係咪講緊我呀?唔抵得呀?

:smile_30: :smile_30: 有錢拖咩野女都得嗱!!1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆