上一頁下一頁
發新話題

[正骨力量]共享正骨場VIP計劃。大家慳錢玩翻天!!

收藏  |  訂閱
93  9.2k

我vip no. 係709394:smile_30:  性奴

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-14 10:49 PM 發表 查看引用來源
咁而家有幾多CHING比左你呀?:smile_13:
未 -_-有!我懷疑D人根本冇VIP卡-_-

好啦我加碼啦
參加共享VIP號
多送金X 芺X 老XX 盧X 陽X 是但一間機場的VIP!!

寶藥檔:smile_41:

我是舊會員 如果騙大家會畀人唱 ...
所以我唔會騙大家
而且我騙大家(即係走數,拎左VIP唔回饋對方)
對我一 ... [/quote]
引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-13 04:26 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=282374777&ptid=14065012][/url]

我北上十年
去過無數正骨場(保守估計泵骨超過1000小時

是可以咁做的!畀朋友用。
絕對唔使出示回鄉証、身分証、貴賓下。
只要講出VIP號,有些加埋貴姓就可以。

或者有少數場要出示証件,但大多數都唔 ...
引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-13 11:52 PM 發表 查看引用來源

我只得兩間咋!

所以先諗到呢個共享計劃
其實就算正場都唔會成日去死一間

但有時有VIP就想慳錢就自不然去番主場

如果有大量VIP號 選擇自然多了
對唔住, 睇到甘樣真喺要 寫兩句, 正場vip好多都用晒充值咭啦!

引用:
原帖由 Crazy-Dog 於 2011-3-14 11:20 PM 發表 查看引用來源
所以我唔會騙大家
對我一 ...
對唔住, 睇到甘樣真喺要 寫兩句, 正場vip好多都用晒充值咭啦! [/quote]

等陣
樓主又會解釋:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Crazy-Dog 於 2011-3-14 11:20 PM 發表 查看引用來源
所以我唔會騙大家
對我一 ...
哇!你好勁!你點解咁多分?:smile_13:

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-14 11:09 PM 發表 查看引用來源

未 -_-有!我懷疑D人根本冇VIP卡-_-

好啦我加碼啦
參加共享VIP號
多送金X 芺X 老XX 盧X 陽X 是但一間機場的VIP!!
所以我咪一早講你開呢個POST晒氣囉,實質比個機會我地同你吹水!:smile_30:

引用:
所以我唔會騙大家
對我一 ...
對唔住, 睇到甘樣真喺要 寫兩句, 正場vip好多都用晒充值咭啦! [/quote]
係有充值卡

但都有普通VIP號碼的(九折卡)

如果充值卡我唔建議大家申請!!冇著數

呢个計劃都幾好  我想join  不過呢度D人根本很少上大陸  上泥呢度吹下水而矣  何來有vip卡呢      

根據你 # 35 至 # 38 既講法 , 又使乜用 pm 玩小圈子遊戲呢 , 大家係版面留 vip no , 你驗証之後再貼係 # 1 就得啦 , 甘咪更加造福人民 , 成效應該更大。

作為行動發起人 , 你應該以身作則 , 公開你手人現有兩個 vip no , 拋磚引玉 , 一定會有其他有心版友作出回應 , 分享 vip no , 共成大事。

樓主一小步 , 香討一大步 , 呢個計劃有冇機會成功 , 就要睇樓主肯唔肯行呢一小步啦 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆