上一頁下一頁
發新話題

向西已死, 完全呃錢

收藏  |  訂閱
69  14.9k

引用:
原帖由 地散 於 2011-2-22 02:17 PM 發表 查看引用來源
唔去向西就無事啦 :smile_o12: :smile_o12:  
唔去吊西應該都茅事:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-22 02:22 PM 發表 查看引用來源

唔去吊西應該都茅事:smile_o01:
唔去吊西你冇事,不過你細佬就大件事:smile_30:

你一定新手過新手......台費100即比....同女過完夜先比,你唔識應該係呢說問下人先,我都係第一次聽咁既事

吾會再去啦,轉吓位又黑面....耐小小又問你得未...不知所謂

引用:
原帖由 ac18 於 2011-2-20 06:20 PM 發表 查看引用來源
你地都係正經既好淫一個,有料有黑底既,返到去吾到佢比吾比,吾比即刻打到條老千半死,再摷曬佢身上D錢至走,呢D叫以暴易暴!
gd:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o01::smile_o01::smile_o01::smile_o01:

好彩去向西無俾人昆, 不過有時入閘時先俾 50 才上樓...
唔包夜應該唔會被呃...

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2011-2-21 12:57 PM 發表 查看引用來源
未吊就要俾晒錢先,你咁都信佢,你諗下換轉你係雞頭,都收晒你錢,你都無野蹅手,仲駛乜叫條女俾你吊丫,以後記住吊左先好俾錢啦
樓主俾晒錢雞頭唔當佢係水魚至奇 ~~
但向西有時要先俾 50, 上樓做完再俾 100.  其實唔係俾晒錢又唔包夜無咁易被呃...

好彩去向西無俾人昆!!!

向西一早已死架啦...:smile_o07:

引用:
原帖由 孟波 於 2011-2-24 12:58 AM 發表 查看引用來源
向西一早已死架啦...:smile_o07:
最慘佢死剩小小出黎昆人:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆