上一頁下一頁
發新話題

Very Candilicious 3P~ <3 (cute pic of my candy! XD)

收藏  |  訂閱
87  10.8k

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 02:53 AM 發表 查看引用來源

好復雜的問題呀~
呢個... mmm...
其實rosey由細到大都對女仔好奇, 曾經有一段時間覺得自己係les...
掙扎左好耐, 最后在和他的鼓勵下, 試過我的第一次MFF3P....
算係試過同女仔XX~
發現rosey其實不是les, 也 ...
女同女會有溫柔既享受,而男女就有粗暴既感覺,如果係mff,女既就可雙重享受,但有機會女既唔滿足:smile_o10:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:07 AM 發表 查看引用來源

女同女會有溫柔既享受,而男女就有粗暴既感覺,如果係mff,女既就可雙重享受,但有機會女既唔滿足:smile_o10:
其實我覺得3P, 最好揾個女仔係bi-curious/bisexual.
甘樣唔一定要靠個男仔滿足...
如果兩個女仔都唔係bi, 甘就要揾個性能力比較強的男仔啦~

我同EJ未試過3P, 但有時佢一晚可以6-7次, 我有小小keep up 唔到,
心捻, 要揾多個女仔同EJ玩3P先得~ :smile_o05:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:13 AM 發表 查看引用來源

其實我覺得3P, 最好揾個女仔係bi-curious/bisexual.

我同EJ未試過3P, 但有時佢一晚可以6-7次, 我有小小ke ...
搵人幫手頂:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
唔該晒,我只係想了解下,會有咩原因令人想玩3p:smile_o05:
:smile_o09:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:16 AM 發表 查看引用來源

搵人幫手頂:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
唔該晒,我只係想了解下,會有咩原因令人想玩3p:smile_o05:
:smile_o09:
你想唔想先~ :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:13 AM 發表 查看引用來源

我同EJ未試過3P, 但有時佢一晚可以6-7次, 我有小小ke ...
有呢d女友堅正
會幫男友搵多一個partner= =

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:17 AM 發表 查看引用來源

你想唔想先~ :smile_o01::smile_o01:
我諗每個男人都想,但講易難成
我試過一次,有個女要求一齊3p,到見面時,我對個男既冇咩好敢(我唔喜歡男,係佢既格,比我感覺唔好),就由佢地自己去玩,我返家:smile_46:

引用:
原帖由 karolas 於 2011-2-19 03:18 AM 發表 查看引用來源
有呢d女友堅正
會幫男友搵多一個partner= =
你唔好甘捻~
我唔係幫佢揾...
係幫我地揾多個partner...

當然要揾個女仔rosey都想錫錫同保護的先可以平行呢種"3角關系"啦~ :smile_o05:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:25 AM 發表 查看引用來源

你唔好甘捻~
我唔係幫佢揾...
係幫我地揾多個partner...

當然要揾個女仔rosey都想錫錫同保護的先可以平行呢種"3角關系"啦~ :smile_o05:
太幸福....Orz
天呀.....

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:20 AM 發表 查看引用來源

我諗每個男人都想,但講易難成
我試過一次,有個女要求一齊3p,到見面時,我對個男既冇咩好敢(我唔喜歡男,係佢既格,比我感覺唔好),就由佢地自己去玩,我返家:smile_46:
mmm...
我捻你要揾個gf/sp 想玩既先得~

如果3P第三個係女仔, 其實應該由個女仔揾先大機會可以實事...

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:28 AM 發表 查看引用來源

mmm...
我捻你要揾個gf/sp 想玩既先得~

如果3P第三個係女仔, 其實應該由個女仔揾先大機會可以實事...
係架,但大多數女既都唔會同女性朋友講性事,所以係會難好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆