上一頁下一頁
發新話題

高潮了... 主角卻不是老公((最新12/02

收藏  |  訂閱
172  99.9k

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2011-2-11 12:37 AM 發表 查看引用來源
我同老公又係性生活不協調..佢足足一年無掂過我啦:smile_39:  最近我都偷食了...真係好...正~~
吓 ~ 咁慘 ~ 成年都無?唔怪得你要偷食啦~

引用:
原帖由 chuck.bass 於 2011-2-11 12:38 AM 發表 查看引用來源
32E 22 33?What?!?!
點解可以甘正?
我剛好相反, 我老婆唔俾我掂 :')

引用:
原帖由 spcc 於 2011-2-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
有何用呢?? 他還是經常厭我肥.. 對我身材看不入眼
If your body figure is fat, then there is no good shape lady in the world... You're already quite perfect in body figure... not fat at all.

幸福不是必然的不要太沉迷:smile_40: :smile_40:

Support, support!

引用:
原帖由 spcc 於 2011-2-10 11:46 PM 發表 查看引用來源
對不起... 老公
我愛上了偷食...喜歡那種刺激感
這幾年 和你一起 我真的感到很幸福很快樂
可惜我想要的你不能給我 偏偏他的出現充實了我
當我想要的時候 你卻以不同的理由退我 甚至草草了事
我知道你很愛我 我亦 ...
希望我是睇緊色情小說好了。

Good report!

引用:
原帖由 spcc 於 2011-2-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
有何用呢?? 他還是經常厭我肥.. 對我身材看不入眼
老實講吖!肥真係好使人討厭,比你都唔會餐餐食五花腩,梅菜扣肉喇!男人邊個唔咸濕架?大家可以睇一下,男人扯旗指數及次數,就知嗰個男人對個女人嘅食慾了, SP唔好計數,因為大家都係一埋牙就洩慾的!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

樓主會否post32E波波相俾大家見識下:smile_47:

32E 22 33
羨慕死
又瘦又大胸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆