49 12345
上一頁下一頁
發新話題

大陸歡場囡囡

收藏  |  訂閱
48  13.9k

引用:
原帖由 john1388 於 2011-1-31 06:45 PM 發表 查看引用來源
錢, 大陸女仔不會多的,正是于工作于愉樂!
我認識了個和香港男仔結了婚的,他老公每個月給她2萬,她也要偷吃!
support.....

引用:
原帖由 sammy20082008 於 2011-1-31 05:37 PM 發表 查看引用來源
雞性難改,所以千其唔好想“逼娼為良”,疴完尿千其唔好對個公廁產生感情:smile_38:
冇錯..今日疴呢個..聽日疴第2個...有緣咪疴多次lor...hahahaaa:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 h.k.man 於 2011-1-31 04:00 PM 發表 查看引用來源
呢d女,日日打麻雀,一個月萬二、三真系唔夠用 !
support...有D女打鋪牌(係一鋪,又槓又買碼)....5-6K都有......唔係邊有咁多雞比你吊啊....

各位ching 唔好問我個條女叫咩名...因為我都唔知....年中吊咁多件...今日吊完下次都唔吊佢...所以從來唔問名....就算佢自己講左...轉頭就唔記得了...

皮二,皮三都唔夠佢使?! 真係死得,我一個月都使唔到O甘多呀,頂!!:smile_o05:

引用:
原帖由 一本勝 於 2011-1-31 03:22 PM 發表 查看引用來源
哩D女厄9你喞,有万9幾,仲黎比人吊:smile_46:
support ching, 等你以為攪人條女, 有人妻feel, 番食 :smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 shaja 於 2011-1-30 12:36 PM 發表 查看引用來源
星期五, 一如以往前行大陸X咀沙X 唱K, 仆野.....囡囡真係少左好撚多...不過都有好野...好快幾條友就搵左條囡囡坐, 都係嗰啲色中, one two, 15 20啦....到11點左右, 上房仆野....同條囡囡吹水...佢係出來 ...
係咪小倒人地件 2 奶....凸別興奮

引用:
原帖由 shaja 於 2011-1-30 12:36 PM 發表 查看引用來源
星期五, 一如以往前行大陸X咀沙X 唱K, 仆野.....囡囡真係少左好撚多...不過都有好野...好快幾條友就搵左條囡囡坐, 都係嗰啲色中, one two, 15 20啦....到11點左右, 上房仆野....同條囡囡吹水...佢係出來 ...
會唔會係 夫子自道呢~~~~~~~~

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2011-1-30 04:26 PM 發表 查看引用來源
你俾幾多錢佢地,佢地都係話唔夠架啦。

所以我以前干脆唔俾,或者俾好少。

出得黎包女,就預X左會帶綠帽。

如果條女真係LUM你既,你俾1-2千佢都唔會出黎搵食。
緊係啦......條女用比距做家用d錢, 包番距出面條仔....多多都唔夠啦...:smile_46:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆