上一頁下一頁
發新話題

一晚7次

收藏  |  訂閱
86  22.2k

做得太多, 會無 feel ...

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-27 09:03 PM 發表 查看引用來源

點會呀,一晚高潮返20幾次妳都得啦
我試過同男友攪3次/已經累到癲,7次不敢想像:smile_27:

引用:
原帖由 hey~man~yeah 於 2011-1-26 11:19 PM 發表 查看引用來源
講反少少background(如果唔想睇就正落下面睇下啦)...之前我出過一次post架喇...不過都好耐既事黎架喇...因為小弟又忙又唔係成日都想出post...記得出果時好快轉頭又唔記得...所以一直都冇出反...所以好對唔住咁多位版 ...
你真係可以一晚7次.......................

引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-1-27 07:34 PM 發表 查看引用來源
一晚痾7次呀
咁咪損晒喇!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-27 08:14 PM 發表 查看引用來源
嘩,一晚7次,比我頂唔順~
男女都磨到出血喇!

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-27 10:24 PM 發表 查看引用來源

我試過同男友攪3次/已經累到癲,7次不敢想像:smile_27:
有高質素大家又有狀態有feel嘅,一晚連執兩劑,瞓醒執多劑,已經好夠喇!朴野係大家講feel嘅,唔係要一次過造紀錄嘅。

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-27 10:41 PM 發表 查看引用來源
你真係可以一晚7次.......................
你又想親身感受一下?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

見到大家話唔信...其實係正常既...不過小弟自問性慾好強...比小小刺激...都好想搞...同埋呢件事係真人真事...唔信可以當故仔聽...不過講真...呢7次都冇空炮

Thank for sharing

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-27 10:41 PM 發表 查看引用來源
妳又想成晚做唔停?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆