上一頁下一頁
發新話題

(更新12/2)估唔到同EX個AR哥搞埋--2((#44..#101..#104))

收藏  |  訂閱
125  37.8k

引用:
原帖由 levin 於 2011-1-22 11:31 PM 發表 查看引用來源

幾時考完先...........女人:smile_38:
考曬la..男人...

引用:
原帖由 TingTing_123 於 2011-1-27 09:36 PM 發表 查看引用來源
哈..機會係留俾有準備既人~
不過係醫院真係好大膽呀..!
支持下先~
thx wo~~~
未試過咪試下lor..唔係成日有咁ge機會/..

引用:
原帖由 SAMANTHA11_2 於 2011-1-28 12:57 PM 發表 查看引用來源

thx wo~~~
未試過咪試下lor..唔係成日有咁ge機會/..
哈~呢D機會真係唔係成日有~!!

試就考完....假又放緊..係屋企又冇咩野做..
咁就出post la...

有同我傾開msn ge ching應該知道我le幾日真係病得好緊要
連工都冇返到..係屋企休息
病ge時候真係好想有個人係身邊照顧下...
好彩都算好友滿天下...
佢地個個都黎睇下我死得未
我咁大命...同埋懶人邊有咁易死ga..
今日好返d...享受埋我最後一日假期..haha...

我記得有一次我病左...都係ar文係到照顧我(咁梗係唔係淨係就咁照顧la)...:smile_o05:
不過都幾耐之前GE事...唔係好記得D細節LU..
哥日我返工病左..收工哥陣AR文都收工...咁佢就夾左我去睇醫生LA...
夜MAMA得醫院有開...2條友等左9世SIN睇到醫生...
一路等咪一路挨係佢到訓住SIN LOR....
點知睇得哥2.3個字個醫生就踢我走...話係感冒..返屋企休息下..,激死我....:smile_o02:
咁一齊去拎左藥就返左佢屋企la...其實真係病到個人暈下暈下...
淨係記得佢叫我食粥又叫我食藥....真係細心ar..:smile_o12:
後尾佢攬住我訓...到我有返d意識哥陣已經天光lu...
一起身已經好返好多...咁我旭左兩下..點知整醒左佢..
本能地咁捐埋佢到lor...點知feel到佢下面硬左...我即刻望住佢...
佢都望住我係到淫笑lor...之後又話自己忍左成晚...
咁好正常都開波ga la...

其實中間d過程都係差唔多la...係好記得我打左幾次乞chi...
佢就話我夾得佢好實lor...我唔想ga lor...:smile_o05:
又話我妹妹好熱..(可能係因為我之前岩岩退燒)
唔知係咪因為仲未好返..我好累...
最後係幫佢吹出黎ga...
但係咁樣出完一身汗之後..我地又再一齊訓過...
醒返之後我就真係好返la...不過到佢病ja ma..

其實男人做到佢咁..都算係唔錯...返左咁耐工咁辛苦..都仲照顧左我成晚...haha...:smile_o12:

有得食就食呀!!!

SUPPORT~~~~小心身體呀!

引用:
原帖由 1frankz 於 2011-1-31 09:20 PM 發表 查看引用來源
有得食就食呀!!!
有得食唔食..罪大惡極AR...

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-31 09:20 PM 發表 查看引用來源
SUPPORT~~~~小心身體呀!
哈哈..多謝CHING關心...

引用:
原帖由 SAMANTHA11_2 於 2011-1-31 09:27 PM 發表 查看引用來源

有得食唔食..罪大惡極AR...
yes ...男女都係一樣

引用:
原帖由 1frankz 於 2011-1-31 09:31 PM 發表 查看引用來源

yes ...男女都係一樣
哈哈...係掛...咁都一定有D食唔落GE時候GE...
又唔係真係咁大食...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆