上一頁下一頁
發新話題

昂首闊步嘅肥恐龍行CatWalk 你見過未 ?

收藏  |  訂閱
61  5.7k

過年,掂0個d賺夠番老家la,而家去0甘醒0既ching

引用:
原帖由 機師普 於 2011-1-17 10:30 PM 發表 查看引用來源

都係之前好D,D女又好D,又平D,又可以留牌,又可以去2樓浸下先上去,依家要比多$48!!吊
原來可以去2樓浸下先上去, 機師兄咁熟行果真前輩 :smile_o12:

引用:
原帖由 koikeaya 於 2011-1-17 11:42 PM 發表 查看引用來源
過年,掂0個d賺夠番老家la,而家去0甘醒0既ching
你咁講就大錯特錯,過年前一定特別多女出黎做嘅,咩女都有,事關心急搵快錢回鄉!!SN又比NC多新女!!

引用:
原帖由 機師普 於 2011-1-17 11:37 PM 發表 查看引用來源

邊個就唔好講,不過,過夜要$128就真係冇講過,呢樣就要吊啦..短期唔腩去,低制下佢
我剛剛返黎咋播!:smile_13:
引用:
原帖由 機師普 於 2011-1-17 11:46 PM 發表 查看引用來源

你咁講就大錯特錯,過年前一定特別多女出黎做嘅,咩女都有,事關心急搵快錢回鄉!!SN又比NC多新女!!
呢D咪食家囉!呵呵~

引用:
原帖由 11ricky 於 2011-1-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

原來可以去2樓浸下先上去, 機師兄咁熟行果真前輩 :smile_o12:
乜你唔知嘅咩?就係貪佢可以去浸池至去炸:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 bonexbone 於 2011-1-17 11:55 PM 發表 查看引用來源

我剛剛返黎咋播!:smile_13:

呢D咪食家囉!呵呵~
客氣,客氣..以前真係有老師,學生,會計文員出黎客串搵快錢架

引用:
原帖由 機師普 於 2011-1-17 11:58 PM 發表 查看引用來源

客氣,客氣..以前真係有老師,學生,會計文員出黎客串搵快錢架
講起老師,十幾年前係CP食左件淫蕩女教師,4日3夜我瘦左幾磅返香港,而家諗起都.....:smile_o01:

多謝報告,恐龍行CatWalk :smile_43:

比著小弟實忍唔住大笑...:smile_o07:

引用:
原帖由 機師普 於 2011-1-17 09:36 PM 發表 查看引用來源

我上星期五都比佢坤左上去!!事前唔知道轉左老細,點知去到撞到以前富隆同景湖湾個經理就知領野!!以前景記$368全包架大佬
我有ching的同感,星期6打算去境湖彎368,點知沒有了,場也轉了...只好去雄c試試,幸好遇到的不是恐龍妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆