上一頁下一頁
發新話題

首次到CA食"死奶"中女冇相報告

收藏  |  訂閱
143  19.9k

ON一次要千一,CA唱歌都幾貴喎

:smile_19: 中女都千一

引用:
原帖由 cp~魚 於 2010-12-28 06:36 AM 發表

睇到當睇唔到.....:smile_03:  
時運高,你睇我唔到,你睇我唔到!!

:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 iqbear2004 於 2010-12-28 12:20 AM 發表
乜唔係光朱咩? 又話oscar好正既d女?
邊個話 O 記係光朱㗎!!!訓吓先啦!!!

:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-28 01:19 PM 發表 查看引用來源

邊個話 O 記係光朱㗎!!!訓吓先啦!!!

:smile_27: :smile_27:
天地有無光豬

引用:
原帖由 nansh118 於 2010-12-28 01:48 PM 發表

天地有無光豬
天地只有正氣!!!

:smile_35: :smile_35: :smile_35:

一對下垂、鬆散而帶有黑雲的墨屎細波<-----夠膽收千一?:smile_o04:

引用:
原帖由 Hellomoto325 於 2010-12-28 03:01 PM 發表
一對下垂、鬆散而帶有黑雲的墨屎細波
條囡囡可能用咗八百買個 wonder bra 呢!!!

that will be gooooooood nexttime la ..............

引用:
原帖由 路邊石頭 於 2010-12-27 06:58 PM 發表 查看引用來源
話說昨夜跟團去CA Oh-C-Ka, 下午大伙兒熱熱鬧鬧坐白牌車出精去 , 途中大家談笑風生十分雀躍, 到達CA便取房, 靚仔團長指可先到三樓找人助你沖涼,
定力少的團友可能會留後2小時, 冇人話要洗塵就在酒店溫飽一 ...
唔知算唔算無家教呢? d囡從來無係我面前數錢夠唔夠數架喎!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆