上一頁下一頁
發新話題

單嫖獨賭之沐足留影

收藏  |  訂閱
93  23.7k

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2010-12-22 01:21 發表 查看引用來源
一舊水人仔"邪腳"唔係新野啦………:smile_45: :smile_45:
但一入房就邪, 似乎唔係到到有

多謝至尊沐足人仔98報告:smile_o12:

引用:
原帖由 nansh118 於 2010-12-20 11:40 PM 發表 查看引用來源
大概兩星期前去長安沐足,呢間場位置係偏遠一點,我就係喜歡呢度香港人唔多,本來想要普通牌的,但要等成半個鐘,咁唯有試下至尊沐足才人仔98,一開始就除你條褲幫你洗撚 ,然後就一點服務(即是得番條內褲):sm ...
...............哈哈.....洗撚真過 引

引用:
原帖由 luckyduck. 於 2010-12-22 02:46 發表 查看引用來源
...............哈哈.....洗撚真過 引
yes... 好爽.... 我知最平 RMB 55 都有

引用:
原帖由 andy_2008 於 2010-12-22 02:54 AM 發表 查看引用來源

yes... 好爽.... 我知最平 RMB 55 都有
我最平要68啊, 包打機沐足.

引用:
原帖由 nansh118 於 2010-12-20 11:40 PM 發表
大概兩星期前去長安沐足,呢間場位置係偏遠一點,我就係喜歡呢度香港人唔多,本來想要普通牌的,但要等成半個鐘,咁唯有試下至尊沐足才人仔98,一開始就除你條褲幫你洗撚 ,然後就一點服務(即是得番條內褲):sm ...
98蚊係平,但係去到咁遠洗隻腳,時間交通費都....:smile_o14: :smile_o08:

thank for report

引用:
原帖由 月翏到無月月友 於 2010-12-22 09:48 發表 查看引用來源

98蚊係平,但係去到咁遠洗隻腳,時間交通費都....:smile_o14: :smile_o08:
可以去完ca 淫k再去邪足:smile_40:

回覆 1# 的帖子

請師兄pm我知在那裡呀

c兄给我地址行吗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆