上一頁下一頁
發新話題

1月8日 星期六 我至愛嘅RICHY返來啦 要來嘅一起去狂歡

收藏  |  訂閱
60  6.8k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-12-28 10:13 AM 發表 查看引用來源

...

查查,自你回覆後,一直音訊全無,非常掛念
又唔掛念下我 ~~~~~~~:smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-12-28 10:13 AM 發表 查看引用來源

...

查查做咗 舞王啦:smile_38: :smile_o12:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-12-28 10:13 AM 發表

...

甲帶師徒

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-12-29 12:04 AM 發表

查查做咗 舞王啦:smile_38: :smile_o12:
啊apple0812大姐大,唔好95088,我問緊佢收据:smile_39:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-12-29 08:59 AM 發表

甲帶師徒
哦,我信得過查大俠,不過團長就......:smile_39: 收左錢連名都打錯,D善款唔知:smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-12-29 10:21 AM 發表

哦,我信得過查大俠,不過團長就......:smile_39: 收左錢連名都打錯,D善款唔知:smile_45:
你 D  善款.... :smile_39:

一定到倒有需要嘅人手上面架:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-12-29 01:26 PM 發表

一定到倒有需要嘅人手上面架:smile_03: :smile_03:
一睇個貼:smile_53:

就知冰個最需要錢啦:smile_03: :smile_03:

成日話要新血嗰個呀:smile_44:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-12-29 01:26 PM 發表

惡有惡報,善有善報,若然未報,時辰未到

報應自己身上好地地,眼白白睇住報應自己親人身上,就後悔太遲

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-12-29 02:20 PM 發表

惡有惡報,善有善報,若然未報,時辰未到

報應自己身上好地地,眼白白睇住報應自己親人身上,就後悔太遲
當前急務

現金最著數

理企報應冰個倒:smile_24:

回覆 49# 的帖子

新年就到,要寄錢番老家

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆