上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  43.9k

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-26 10:49 PM 發表 查看引用來源

你投訴人都係用檢舉功能架啦, 對你黎講都無用. :smile_39:
引用管理員先生名言 ~ 你唔需要唔代表無人需要. 係嗎 ?

( 留意 # 8 )

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13587215&extra=page%3D1

:smile_29::smile_29::smile_29:

E~~真係水靜鵝飛喎~~:smile_13:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-27 09:24 AM 發表 查看引用來源

引用管理員先生名言 ~ 你唔需要唔代表無人需要. 係嗎 ?

( 留意 # 8 )

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13587215&extra=page%3D1

:smile_29::smile_29::smile_29:
KK 老師 算把啦 呢家d人都回流係香港玩 內地夜遊團?  識玩果d都歸埋一堆玩 搞團區咪又係水靜河飛  唔識玩果d都唔會上大陸 依家d人仔0甘狠貴 風光不再了
以前抵玩話多人去 香港人計數好鬼叻

引用:
原帖由 神風999 於 2010-12-27 07:30 PM 發表 查看引用來源

KK 老師 算把啦 呢家d人都回流係香港玩 內地夜遊團?  識玩果d都歸埋一堆玩 搞團區咪又係水靜河飛  唔識玩果d都唔會上大陸 依家d人仔0甘狠貴 風光不再了
以前抵玩話多人去 香港人計數好鬼叻
落 DISCO , 落 BAR 既人係小左 , 但係底消費既玩意 , 例如機場 , 快仔 , 依然其門如市 !

香討內遊小左報告 , 唔等於小左人上去玩架 !

:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 神風999 於 2010-12-19 02:06 PM 發表

老師係呢區出哂名差唔多係香討第一個搞內地夜遊團搞手 :smile_o01:之後搞到百花齊放 家家爭鳴 :smile_o11:
第一個搞內地夜遊團搞手

晨早流流:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-12-22 11:18 PM 發表
十年冇上黎...個個唔見哂...老青,肥仔,識飛既海馬,全部都唔見哂...唉...成2個月冇上過去反...日日做到冇停手...就黎連點上去...係邊到搭河蟹都唔知...陰公...但係反而諗清楚一樣野...留精不留情...是對的:smile_13:
超......珜野都係你嗡晒

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-23 10:37 AM 發表

我還在~不過老青,肥仔就真的唔見哂..你甘咪幾好..可以儲到D錢..你條友5係不嬲留精不留情的嗎..因你刀沉5到
企1月生日就會自動浦頭,咪啊15肯定玩9企:smile_30:
好明顯三條腸粉都係分身:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-12-28 10:54 AM 發表 查看引用來源

企1月生日就會自動浦頭,咪啊15肯定玩9企:smile_30:
好明顯三條腸粉都係分身:smile_30: :smile_30:
條友仔話自已謝晒..到1月刀5知起5起到頭啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-12-27 02:22 PM 發表 查看引用來源
E~~真係水靜鵝飛喎~~:smile_13:
老青~你死左去邊呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-28 11:07 AM 發表

條友仔話自已謝晒..到1月刀5知起5起到頭啦:smile_30: :smile_30:
搽慢瘦倫敦得唔得:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆