上一頁下一頁
發新話題

瘋狂一夜:CA東味

收藏  |  訂閱
56  11.6k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-15 11:24 AM 發表 查看引用來源

確實係幾平喎!自已帶酒唔收開瓶費就唔係太難!!
所以想識識個經理lo...個次我D 2x 人 開jo 2間房 幫朋友慶祝生日 想開2支綠牌  都話要收 開瓶費:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: call  埋個 東魅 老總 來講數..最後都要放低 500蚊 :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 imhotep123 於 2010-12-15 01:16 PM 發表

所以想識識個經理lo...個次我D 2x 人 開jo 2間房 幫朋友慶祝生日 想開2支綠牌  都話要收 開瓶費:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: call  埋個 東魅 老總 來講數..最後都要放低 500蚊 :smile_o16: :smile_o16: ...
唔係呀嘛!我之前主場(因工作關系,好耐無去),不是在 CA。但每次都自攜老威都無問題!

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

東未最近好少囡!!!
去哂東方錦河!!!

始終還未完全解禁.........

引用:
原帖由 bluerainman 於 2010-12-15 19:11 發表 查看引用來源
東未最近好少囡!!!
去哂東方錦河!!!
why :smile_41:

講到揸波就。。:smile_47:

回覆 1# 的帖子

東未以前好玩, 近2年CA都差左! 係上面長註唔洗玩同一地方:smile_o05: .
近2年玩镇仔多,新鮮D.
可以試下東未旁邊的xx飯店 (其實係洒店).有個金沙媽咪走左係個度.:smile_o01:

引用:
原帖由 David1968 於 2010-12-16 02:12 AM 發表 查看引用來源
東未以前好玩, 近2年CA都差左! 係上面長註唔洗玩同一地方:smile_o05: .
近2年玩镇仔多,新鮮D.
可以試下東未旁邊的xx飯店 (其實係洒店).有個金沙媽咪走左係個度.:smile_o01:
師兄,你的意思係......有外賣嗎:smile_41:

ca 重光, 今個聖誕有排玩~:smile_o12:

引用:
原帖由 fungfelix 於 2010-12-16 14:59 發表 查看引用來源
ca 重光, 今個聖誕有排玩~:smile_o12:
yes, 用mm 來暖手:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆