上一頁下一頁
發新話題

我的第一次”diy” (update P.3 #42 n P.5 #73)

收藏  |  訂閱
127  23.6k

引用:
原帖由 熟男 於 2010-12-6 21:41 發表 查看引用來源
Why 仲未有 part 2 架?等屎人咩~.~

唔通你係男主腳????????:smile_o01:

頭先講到小妹唯有自己diy啦~其實小妹都唔識嫁~只能上嚟呢樹睇吓師兄師姐既post去自己diy去幻想比人搞到好high好high咁~都會去睇吓d av嫁~又幻想自己係av中既女優同個av男搞緊~小妹因為係未有高潮先會自己diy埋去完成"未完"既野姐~所以小妹就忽略晒D前戲唔多講喇~
咁BF屋企都有玩假狗既~我次次等佢"快射手"完咗之後~就會拎住假狗繼續去令自己高潮啦~咁佢完咗冇耐就訓到死豬咁樣~就唔理佢三七廿一對住電腦上呢樹邊睇邊搞埋啦~果時根本唔洗再要用咩潤滑野已經可以直接將假狗塞入去妹妹樹喇相信有玩開diy既師姐都知道冇理由就咁快速抽插就完事嫁啦~咁我就上嚟邊睇邊時快時慢咁抽插自己啦~記得第一次自己diy果時真係唔知點形容~~不過都好enjoy自己diy自己搞掂~haha~一隻手快慢咁抽插妹妹~另一隻手就用力揸~連自己linlin~嘩~~~呢個feeling係bf比唔到我囉~.~後嚟會當自己同人做緊咁樣轉吓唔同既post咁~真係幾enjoy呢種feeling嫁~

hehe~寫到呢度~唔知仲有幾多人想知下文呢:smile_13:
我要休息喇~聽日再update啦:smile_40:

thx ur support:smile_15:

引用:
原帖由 yumiko520 於 2010-12-6 11:09 PM 發表 查看引用來源
頭先講到小妹唯有自己diy啦~其實小妹都唔識嫁~只能上嚟呢樹睇吓師兄師姐既post去自己diy去幻想比人搞到好high好high咁~都會去睇吓d av嫁~又幻想自己係av中既女優同個av男搞緊~小妹因為係未有高潮先 ...
咁快休息!!!打多d先啦~~妹妹~~

support DIY~ haha

引用:
原帖由 夜月星斗 於 2010-12-6 07:22 PM 發表 查看引用來源
加油~~~~~~~~~~
thx 夜月星斗

引用:
原帖由 m2y 於 2010-12-6 07:22 PM 發表 查看引用來源
支持diy又支持快射手樓主可不可快的出(野)

出咗啦~快D返嚟support啦~
thx m2y

引用:
原帖由 魘界B仔 於 2010-12-6 10:00 PM 發表 查看引用來源
如果你男朋友系快槍手,找我:smile_o01:
thx B仔~
但搵你~
搵你~
唔~

試下偷食feel仲好玩:smile_30:

遲左一步上黎><
哈哈~讚好先~~~

咁你男友..未試過令你高潮@.@?

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-12-6 11:19 PM 發表 查看引用來源
support DIY~ haha
thx LOVEF~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆