上一頁下一頁
發新話題

終於都可以同人妻嘗試肛交

收藏  |  訂閱
90  30.1k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:06 PM 發表 查看引用來源

但係未開過"肛" 一野就插入去, 佢咪痛死, 仲有, 插後門要用好多潤滑, 如果唔用, 點插得入呀

講時講, 你地用咩潤滑ga? 番士零? KY? 定係情趣用品嗰啲?
因為我前面太多水喇,有時只係用妹妹D水HIGH下肛門口,豬公慢慢就可以入晒,
不過都會用KY,去SEX SHOP買既..............我比佢綁住蒙眼塞口之後肛交,
果種HIGH法我依家都未忘記過:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:10 PM 發表 查看引用來源

因為我前面太多水喇,有時只係用妹妹D水HIGH下肛門口,豬公慢慢就可以入晒,
不過都會用KY,去SEX SHOP買既..............我比佢綁住蒙眼塞口之後肛交,
果種HIGH法我依家都未忘記過:smile_40: :smile_40:
真係咁正? 唔知我啲奴覺唔覺得正呢? 定係佢地係覺得受緊苦呢:smile_o06:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:12 PM 發表 查看引用來源

真係咁正? 唔知我啲奴覺唔覺得正呢? 定係佢地係覺得受緊苦呢:smile_o06:
如果你整得佢舒服,包保你個奴之後會愛上 佢綁左我仲要命令我吉高個PATPAT,
比佢一野入晒,我又綁左手又蒙左眼,叫又叫唔到,凌虐FEEL超重,果次我同豬公都好開心

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:03 PM 發表 查看引用來源

2個sp??? 我以為你係同男朋友玩主奴既tim, 係咪你男朋友又唔主奴玩意所以要搵sp玩呢?

我女朋友都唔玩主奴, 所以我都出去搵, 可以話有3個奴, 不過其中一個而家個男朋友成日都同佢一齊

冇咩機會玩, 好彩仲 ...
唔想拍拖所以咪冇男朋友lor

你平時係點樣搵奴架...

注意...我都係覺得唔多唔少都要搽番d ky...

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:15 PM 發表 查看引用來源

唔想拍拖所以咪冇男朋友lor

你平時係點樣搵奴架...

注意...我都係覺得唔多唔少都要搽番d ky...
第一個奴係ex gf, 同佢拍拖時都會玩主奴, 但總係好似少左啲野咁, 到後來分左手過一排玩返, 反而覺得正過以前, 佢話我玩得冇咁就住, 重手左, 所以好正

第二個奴個friend既ex, 我本身都識, 佢地分手後, 個女既就搵我傾, 傾傾下就傾到sex, 原來佢又鐘意主奴, 咁就試玩, 佢好快就搵到男朋友, 不過男朋友性慾低, 又成日唔喺香港, 所以我都成日同佢玩

第三個就係引版識ga啦, 啱啱先玩過幾次, 我有出過兩個post, 你可以搵返黎睇, 支持下:smile_o12:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:14 PM 發表 查看引用來源

如果你整得佢舒服,包保你個奴之後會愛上 佢綁左我仲要命令我吉高個PATPAT,
比佢一野入晒,我又綁左手又蒙左眼,叫又叫唔到,凌虐FEEL超重,果次我同豬公都好開心
搞到我好想立刻就玩tim, 你個口塞個波波大唔大ga? 塞得耐會唔會好辛苦?

超鐘意凌虐奴奴:smile_o01:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:14 PM 發表 查看引用來源

bcm...我都係愛上被凌虐...被老公支配,控制住自己整個人,
塞口想叫都叫唔到...睇住自己口水流落波波度...一直爬係床曉起patpat比老公吊..
老公都話我果陣個樣係最淫蕩最可愛

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:25 PM 發表 查看引用來源

搞到我好想立刻就玩tim, 你個口塞個波波大唔大ga? 塞得耐會唔會好辛苦?

超鐘意凌虐奴奴:smile_o01:
無用波波,係拿起手一條毛巾就塞入黎

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:26 PM 發表 查看引用來源

bcm...我都係愛上被凌虐...被老公支配,控制住自己整個人,
塞口想叫都叫唔到...睇住自己口水流落波波度...一直爬係床曉起patpat比老公吊..
係啊.唔明果D人咪覺得我地變態,但未試過或無興趣既人,根本唔明果種樂趣,
不過我又唔鐘意SM咁重口味,只係鐘意被支配同命令

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:26 PM 發表 查看引用來源

口塞真係好鬼正, 最鐘意搞到奴奴成身成臉都係口水, 覺得咁樣好淫賤, 好正

你原來有老公ga啦?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆