上一頁下一頁
發新話題

同老公69+口爆

收藏  |  訂閱
155  24.4k

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-28 04:24 PM 發表 查看引用來源
咬住唔放 的確係好頂引 :smile_40:
我都覺,見到佢好頂癮個樣我仲頂癮,更加唔肯放口

引用:
原帖由 bcm 於 2010-11-28 04:36 PM 發表 查看引用來源

梗係喇,咁high,我初初好驚豬公啜我粒豆豆架,依家,佢愈啜,我對腳掰得愈大
果種痺既感覺,慾拒還迎:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-11-28 04:39 PM 發表 查看引用來源

我都覺,見到佢好頂癮個樣我仲頂癮,更加唔肯放口
係架,我仲衰,我成日攞住佢支野係咁lam當雪條,
佢射左入我口,我又係好似你咁係咁啜佢個頭,lam埋腸上龜頭上d精精,
攪到佢鬼咁痺

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-11-28 04:41 PM 發表 查看引用來源

果種痺既感覺,慾拒還迎:smile_o05: :smile_o05:
係喇係喇就係呢4字

引用:
原帖由 bcm 於 2010-11-28 04:39 PM 發表 查看引用來源

咁西利?
好彩唔係次次係,如果次次係就慘喇:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-11-28 04:42 PM 發表 查看引用來源

好彩唔係次次係,如果次次係就慘喇:smile_13: :smile_13: :smile_13:
你咪一樣會含佢

引用:
原帖由 小島兒 於 2010-11-28 04:39 PM 發表 查看引用來源
鐘意含撚之人?
c hing~你錯喇,係我想佢開心舒服先含佢,邊個唔想比人服侍:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-11-28 04:46 PM 發表 查看引用來源

c hing~你錯喇,係我想佢開心舒服先含佢,邊個唔想比人服侍:smile_40: :smile_40:
that's right

引用:
原帖由 bcm 於 2010-11-28 04:44 PM 發表 查看引用來源

你咪一樣會含佢
就咁含唔會起繭,但如果果日想比佢口爆,個肉緊程度同就咁含唔同,節奏亦會快d,個磨擦快左咪會容易起繭囉:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-11-28 04:49 PM 發表 查看引用來源

就咁含唔會起繭,但如果果日想比佢口爆,個肉緊程度同就咁含唔同,節奏亦會快d,個磨擦快左咪會容易起繭囉:smile_13: :smile_13:
咁又係,而且食得精多,真係成口精味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆