上一頁下一頁
發新話題

由正經傾電話,變左 PHONE SEX,再變咪……更新:PART 3, P.4

收藏  |  訂閱
57  32.6k

俾個good你:smile_34:

好好喎!支持

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-28 11:46 AM 發表 查看引用來源

我反而讀到大專,入U之後
身邊 d 女性朋友多左
我唸比較 close 既女性朋友入面
超過一半鍾意聊我講 d sex 既話題
咁前題係,佢地信得過你、同你講呢d野

我又當佢地係朋友o既話
講還講,唔會郁手郁腳囉
...
呢D野始終要條女主動撩你
你先至會講D咸野.

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-11-28 07:08 PM 發表 查看引用來源

呢D野始終要條女主動撩你
你先至會講D咸野.
男性有時好被動
因為如果對方唔鍾意
你就會因為一句口花花,無傷大雅o既說話
輕則無左個 fd
重則比人唱你係色狼
咁唔好彩傳番去女友到,就係咁先囉

所以同得我會講 SEX 話題既女仔
通常我同佢都唔會有 common fd
唔怕對話會傳入其他人到

haha.....我以前都試過

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-28 08:27 PM 發表 查看引用來源

男性有時好被動
因為如果對方唔鍾意
你就會因為一句口花花,無傷大雅o既說話
輕則無左個 fd
重則比人唱你係色狼
咁唔好彩傳番去女友到,就係咁先囉

所以同得我會講 SEX 話題既女仔
通常我同佢都唔會有  ...
不過入UNI之後好多野玩
之後多唔多ONS?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-11-28 11:32 PM 發表 查看引用來源

不過入UNI之後好多野玩
之後多唔多ONS?
呢排無搵 WINKY 喇
TOTAL同佢,都係 4-5次到

Part 3:WINKY 前傳

今次雖然話係話 Part 3
實際上係前傳:Part Zero
因為今次講同 WINKY 係點認識既

(覺得大家對 WINKY 興趣多過 APPLE
其實 APPLE 同我之後都好少聯絡,無再有咩引人入性o既事喇)

講番正題
同 WINKY 係兩年前識
FB 亂 add人 add番黎 (相信好男仔都會 FB 亂 add 女仔吧)

傾左幾日計,佢約我出黎見面
佢果時讀浸大、我就 CITY
咁近,就又一城見囉

第一次見面無乜特別,只係普普通通食次飯
印象,佢只係個正正常常o既大學生
大家都係以畢業,有3rd HONS都還得神樂為目標

之後有次,約嚮 MK 行街、睇戲
齣戲唔好睇,超悶;地球停轉日,真係錢都蝕咪

睇完戲,唸住散 BAND,各自歸家
點知原來等同一架車喎!一問之下;原來係鄰居、住隔黎果座
車!早知就約番近D啦
座巴士果時,佢座低就除左耳環,話眼訓;驚吉親自己
之後就訓左落我 SHOULDER 到
不過佢身型問題,太矮;高度唔o岩
我就膽粗粗,搭住佢,等佢捱住我訓

番到樓下,佢話唔想番屋企住
問我屋企有無人、方唔方便
咁我唸住都見過幾次,信得佢過
咪比佢上黎囉

入到屋,都係座 SOFA 吹下水
不過,一男一女,傾傾下都係講到 SEX 既話題
唔知幾時,講講下野,WINKY唔係座緊 SOFA,係座緊我大脾
我就更加大膽,覽實佢,錫下佢面朱
繼續傾計

傾傾下,開始DEAD AIR (話晒見左成日,要講既都講晒啦)

“你扯到爆喇喎!唔想要咩?”

“你肯啊?我未有心理準備喎”

“你心理未準備姐;你生理 READY 晒啦!咁硬仲嚮到扮野”

“咁沖涼先,再入房做囉,之前都有DOM剩落既”

好快手咁BATH完,就入房喇!

“你女友以前有無幫你吹啊?”

“佢唔肯啊!無迫佢,而且佢對呢樣野唔多熱衷
平時都係錫錫多,就算就都剩係訓底男上女下就算”

“咁慘啊!我反而無同之前個BF做,剩係成日用手 OR 用口”

“咁你E+又……”

“你想我讚你 CUTE定靚仔啊?”

傻笑……無反應

佢開始幫我吹,比起 EX (飛左我果位),成日整痛我
佢 D 吞吐速度快好多,手法都熟練D
起碼無整痛人,已經係GOOD喇

吹完一輪,要入喇
不過可能果時經驗少
已經比佢吹到想射想射
一插入,我唸郁左唔夠3 MINS 就走火

“SORRY啊!咁快就……”

“算啦!住得咁近,大把機會啦”

“咁我地算咩關係?男女朋友?”

“你鍾唔鍾意我嗯?”

“鍾意,但係了解好似未夠深啊”

“試下先囉!有機會再深入了解下你囉;走喇!番過去喇”

“送你落樓囉”

雖然果時係唸住同佢拍
不過無幾耐,佢話佢同個男同學一齊左

而我,就同一個同學O既好姊妹拍

約出黎唱 K,FD搭FD識既

(呢個女友就係我 Part 1 同APPLE電話講話散左果位
因為初初拍果時,讀緊書多時間見
到左大家都畢業要番工,唔慣由一星期見幾次
變到一個月都見唔到一次,淡左)

所以,同WINKY做唔成男女朋友,反而做左幾晚情人

PS
反而同正印O既女友,SEX方面
無乜特別,好單調
好似係大家夾完 SCHEDULE
睇戲既睇戲,屋企無人就上黎
好似開例會咁,又要成日扭一輪計先有得搞
而且唔係次次都成功扭到計
唔多 ENJOY
E+單身,希望第時同另一半呢方面會夾D啦

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-29 01:37 PM 發表 查看引用來源
今次雖然話係話 Part 3
實際上係前傳:Part Zero
因為今次講同 WINKY 係點認識既

(覺得大家對 WINKY 興趣多過 APPLE
其實 APPLE 同我之後都好少聯絡,無再有咩引人入性o既事喇)

講番正題
同 WINKY 係兩年前 ...
加油師兄....希望你可以早日搵到你嘅另一半....

一邊看一邊在狂笑..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆