上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.1k

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-11 10:10 PM 發表 查看引用來源
從來無係呢道出過文章既我...最近見悶悶地... 小肥豬講下以前細個D性趣經歷先:smile_o05:

形容下男朋友先:smile_o01:  我叫佢做Y啦!!!

Y係我同班同學黎既…:smile_o13:
佢唔算高..只係高我DD 樣子OK啦!!!
...
樓主當時連起機、口爆都試埋, 厲害!

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-12 01:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 多謝支持先~~:smile_o13:

大家等等好嗎...真係好忙:smile_o03:

:smile_o06: 希望下午可以出個起機post

哈哈:smile_o01:
肥豬仔,快啲出啦!等唔到喇!你再唔出就我出架啦…

因為今日真係好忙關係....而家收工先得閒上黎睇下

起機個post 未打丫

要等等啦!

仲記得當年年紀細
乜都唔識...咪睇我好似open 咁...其實細個個時真係車下抽下獎咁(抽水)

識d咩丫....但我又真係水怪黎...魚>////< 醜死人tim

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-12 05:02 PM 發表 查看引用來源
因為今日真係好忙關係....而家收工先得閒上黎睇下

起機個post 未打丫

要等等啦!

我冇得收工:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-12 05:16 PM 發表 查看引用來源
仲記得當年年紀細
乜都唔識...咪睇我好似open 咁...其實細個個時真係車下抽下獎咁(抽水)

識d咩丫....但我又真係水怪黎...魚>////< 醜死人tim

豬豬,真係忙成咁,由天光等到天黑,等到水都出曬啦,重唔快啲出,呢樹成村人等緊你吖…

咁稱得上估中女..都知以前好多熱狗家啦(無冷气)

最鍾意同Y去上層左邊最后個邊坐....

而佢最鍾意車我車到我衣衫不整...嘻

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-12 05:27 PM 發表 查看引用來源
咁稱得上估中女..都知以前好多熱狗家啦(無冷气)

最鍾意同Y去上層左邊最后個邊坐....

而佢最鍾意車我車到我衣衫不整...嘻

嘩!熱狗車,熱天痴立立攪野唔係好過引左喎!.....................

約左做通淋巴....夜d返屋企再打下...豬豬第一次起機咩心情啦...嘻\^O^/

lazy pig pig

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆