上一頁下一頁
發新話題

同網友的2日1夜長隆之旅 #1 #12 #34(完^0^)

收藏  |  訂閱
64  41.1k

引用:
原帖由 cleverho 於 2010-11-12 07:44 PM 發表 查看引用來源

haha....後面原來趙完鬆.................................女人殺星............:smile_o02: ...............
我知錯了><你懲罰我吧><

引用:
原帖由 風中吹風 於 2010-11-12 10:39 PM 發表 查看引用來源

我知錯了><你懲罰我吧><

你知錯就唔好再背你靚靚女友去偷食呀:smile_o04: ....

引用:
原帖由 cleverho 於 2010-11-13 02:10 AM 發表 查看引用來源
你知錯就唔好再背你靚靚女友去偷食呀:smile_o04: ....
好惡呀:smile_o02:

食完就閃:smile_o12:

你的一個快樂回憶........她的一個傷心回憶.....! 情傷是會令人成長......慶幸她能夠在未遇到其他騙財騙色的人時之前認識到你這個男人.....!  或許經過這一次的經驗.......她可以提醒自己不要隨便信人....c..hing...從另一個角度去睇...其實你係幫咗佢...不要怪責自己...!

引用:
原帖由 風中吹風 於 2010-11-12 05:17 PM 發表 查看引用來源
到左大馬戲場地後,我地首先搵左地方食d野先,食完就換入場卷,期限落起雨黎,佢做左一件令我幾感動既事,就係開住把遮遮住我,而我見到佢右半邊身係比雨水淋住,雖然雨唔係好大,但係佢呢個行為實在係感動左我個心! ...
食完就閃,樓主很聰明!

引用:
原帖由 cleverho 於 2010-11-13 02:10 AM 發表 查看引用來源
無喇,因為自從果排喺網上面識左唔少女仔後冷落左女友,佢feel到後同我嘈左一獲,令我知道而家呢個女友先係最重要,所以此後無偷食喇~

引用:
原帖由 jojojo822 於 2010-11-13 03:24 AM 發表 查看引用來源
你的一個快樂回憶........她的一個傷心回憶.....! 情傷是會令人成長......慶幸她能夠在未遇到其他騙財騙色的人時之前認識到你這個男人.....!  或許經過這一次的經驗.......她可以提醒自己不要隨便信人....c..hing... ...
呢個見解好特別!多謝你^^

u should post in qq area
u  haven't told her u have gf?

c-hang好野~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆