上一頁下一頁
發新話題

常平酒店已死

收藏  |  訂閱
65  12.0k

引用:
原帖由 Z悟空 於 2010-10-22 10:19 AM 發表 查看引用來源

港人之悲, 下次話自己係澳門人先!
你話你係廣州人重好過澳門佬,最好係新加坡同馬拉佬:smile_38:

合理既投訴, 會加速社會進步

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-21 09:38 PM 發表

就係因為你地呢啲人吾投訴~囡囡咪以為我地香港人好蝦囉~你仲吾明點解你得到啲咁差既服務牙:smile_39: :smile_39: :smile_39:  
我絕對同意師兄講嘅!我都係一個不太喜歡投訴嘅消費者!

但如樓主所講嘅服務態度,我呢個沉默者都一定會出聲投訴。

確實,而家啲囡囡當我地傷講人係七姑碌。遇到不合理的對代要出聲。我們講人不是像董太說的一樣,最會投訴了嗎!!!

對於樓主的不幸,深感同情。但希望在明天啊!!!

:smile_o01:

引用:
原帖由 oscar066 於 21-10-2010 11:41 PM 發表 查看引用來源

玩過cp sn咁多場,覺得間間都無ca咁好玩.....
x10:smile_38:

引用:
原帖由 nipnipinmymind 於 2010-10-22 11:54 AM 發表 查看引用來源

x10:smile_38:
轉CA場, 有無介紹?????

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-10-22 11:11 AM 發表 查看引用來源

我絕對同意師兄講嘅!我都係一個不太喜歡投訴嘅消費者!

但如樓主所講嘅服務態度,我呢個沉默者都一定會出聲投訴。

確實,而家啲囡囡當我地傷講人係七姑碌。遇到不合理的對代要出 ...
只怪港人一向怕事, 二來無水, 自己攪衰自己.
只好用腳投票.

引用:
原帖由 機師普 於 2010-10-22 10:27 AM 發表 查看引用來源

你話你係廣州人重好過澳門佬,最好係新加坡同馬拉佬:smile_38:
咁我話自己係坡佬好過, :smile_o13: 因為小弟的普通話比好多港人好, 但又不及台灣太陸的好,
而且行深圳多次有人問我是否新加坡人.

THANKS FOR REPORT!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-21 09:38 PM 發表 查看引用來源

就係因為你地呢啲人吾投訴~囡囡咪以為我地香港人好蝦囉~你仲吾明點解你得到啲咁差既服務牙:smile_39: :smile_39: :smile_39:  
呵呵, 講得啱~ 好多人都鍾意喺出事現場死狗, 返香港就又乜又七....吹撚脹~

師兄好耐冇見喎,  呢期去邊度玩呀?

引用:
原帖由 Z悟空 於 2010-10-21 07:26 PM 發表 查看引用來源
小弟也不是新手, 本次經歷前也去過幾次常平, 今次發現酒店真的玩唔過.

對上次是2星期前XX多休閒中心 (費事比人話賣廣告), 就有一個非常偷快之經歷,
上次選了一個旗袍佳麗, 600大元, 5.6"高, 身材一流,  瘦白有波 ...
上果幾次就唔係叫新手:smile_42::smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆