上一頁下一頁
發新話題

惜日回億之人妻記 (Update P.1 #4 #13, P.2 #22 End)

收藏  |  訂閱
102  28.1k

精彩~精彩~ support support :smile_o12:

人妻,正!!!!!!:smile_o12:

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 07:34 PM 發表 查看引用來源
小弟一路都係喺度做CD-Rom, 不過見到咁多位人兄人姐講自己既經歷, 小弟都想喺度同大家分享一下

話說7,8年前, 小弟都經常去一個幾熱門既chatroom傾計溝下女識下人. 咁喺一個星期六, 小弟如常上去 ...
十 卜
  咁       Ricko     玩   phonesex   有冇頂唔順 , 射  出  黎    !
:smile_o11:

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 09:18 PM 發表 查看引用來源
如事者我地就做左愛做既事而且佢都黎左兩次添. 不過唔知咩原因, 同佢做完之後, 佢開始唔係太理我, 10個msn覆一個, 10個sms有時都唔覆添. 其實我都唔知自己做錯左啲乜野, 可能佢係想同我玩過一次就算啦. 慢慢咁我就已經唔記得佢, 之後連msn, 電話number都無埋
點解D後生仔咁蠢架............

:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 08:21 PM 發表 查看引用來源
自從嗰次大家phonesex完之後, 返工放工都會傾下電話, 傾下msn, send下sms俾對方, 不過一直都無講過話會約出黎. 雖然大家真係幾好傾而且大家似係朋友多過其他野, 不過外於佢有兩個男人既關係, 小弟都無去諗之後 ...
(粉紅色既lace bra) 我鍾意但粉紫就緊吸引 , 睇一睇都硬硬地 ..咁俾你親手除咪 ..不得了 !  

而且我都好鍾意食早餐 :smile_o05:

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-10-13 08:12 發表 查看引用來源
thx for sharing .. your report is so good!
Thank you

引用:
原帖由 gum717 於 2010-10-13 09:13 發表 查看引用來源
我都試你咁.........:smile_13: :smile_13:

當佢要離開的確係唔開心....但總要放手..:smile_39: :smile_39:
咁又岩 而且由頭到尾都無一個所謂身分

引用:
原帖由 ray8733 於 2010-10-13 09:54 發表 查看引用來源
前part幾好:smile_30:
中間唔錯:smile_47:
最尾段一般

多謝分亨
多謝支持 唔好見怪不足之處

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 08:50 PM 發表 查看引用來源
自從第一次見面之後, 我同佢之間唔知點解好似唔止朋友咁簡單. 有時佢會send個sms話'掛唔掛住我呀?'又或者係'呀, 下次著咩引你好呢?'之類既野. 不過佢又唔會約我架喎

有一晚小弟早左收工, 就sms話佢知啦. 佢就sms同 ...
早就忍唔住啦  ! ! ! 車左幾分鐘就搞到對方黎料 !!  繼續睇先 :smile_o13:

引用:
原帖由 studio4e 於 2010-10-13 10:02 發表 查看引用來源
精彩~精彩~ support support :smile_o12:
多謝賞識

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆