上一頁下一頁
發新話題

第一次上香港按摩院, 原來.......

收藏  |  訂閱
125  79.3k

引用:
原帖由 bigbig3838 於 2010-10-5 10:02 PM 發表 查看引用來源

唔洗一定靚女先可以爆 pm(而且我都唔係靚女), 網上d友係冇眼....而且我都明白d男人係"唔理好醜只求就手":smile_30:
I don't think so
幾時出PART2 :smile_13:

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2010-10-5 22:34 發表 查看引用來源

I don't think so
幾時出PART2 :smile_13:
你講你丫 ???? :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-10-5 10:41 PM 發表 查看引用來源

你講你丫 ???? :smile_47: :smile_47: :smile_47:
妳話呢:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2010-10-5 22:57 發表 查看引用來源

妳話呢:smile_13: :smile_30:
呢樣我信

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-10-5 11:01 PM 發表 查看引用來源

呢樣我信
:smile_40:
都話妳眼光獨到啦

引用:
原帖由 bigbig3838 於 2010-10-5 04:13 PM 發表 查看引用來源
頭一 part 是按腳, 冇咩特別, 第二part 入房推拿, 冇衫換又冇得沖涼, 不過我一早有準備, 著了一件黑色低胸背心及黑色內褲, 個男師傅見我一入房已經除了件外套, 得件背心, 已經眼望望, 因為我條事業線都唔細. 最初只係 ...
支持

我真係好想做按摩師,專做女客,認真的!

香港都有依D野玩咩
big38~快D~post買𠈄la
:smile_38:

引用:
原帖由 bigbig3838 於 2010-10-5 04:13 PM 發表 查看引用來源
頭一 part 是按腳, 冇咩特別, 第二part 入房推拿, 冇衫換又冇得沖涼, 不過我一早有準備, 著了一件黑色低胸背心及黑色內褲, 個男師傅見我一入房已經除了件外套, 得件背心, 已經眼望望, 因為我條事業線都唔細. 最初只係 ...
Support:smile_o12:  初時睇標題重以為男士到港推拿, 睇落原來係女士,
睇到我起哂頭, 快D寫埋佢啦!
如果有相睇重好:smile_o05:

引用:
起晒水?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆